Life

Ce este o relație karmică? 5 semne de recunoaștere

today2 august 2023

Fundal

Te-ai întrebat vreodată dacă relația ta a fost menită să fie? Poate că a fost, dar asta nu înseamnă neapărat că voi doi sunteți suflete pereche sau că relația voastră este menită să dureze. În schimb, ar putea fi o relație karmică.

Iată o privire asupra a ceea ce este o relație karmică, semnele comune în care ai putea fi într-una și cum să știi când este timpul să pleci.

Ce este o relație karmică?

O relație karmică este o relație menită să faciliteze lecțiile pe care trebuie să le învățăm în această viață în jurul dragostei și parteneriatului. Ar putea fi considerată un tip de relație de suflet pereche, deoarece este o conexiune a două suflete, deși este diferită de tipul de suflete pereche care vindecă în natură. Aceste relații nu sunt tocmai bune.

Semne că ești într-o relație karmică

1.Există o conexiune instantanee

Cel mai evident semn este că simți că ai cunoscut persoana respectivă înainte, spune consilierul de relații Margaret Paul, Ph.D. „Uneori ai un sentiment foarte bun despre asta, dar uneori există o frică atașată, în funcție de care este karma.”

2. E multă dramă

Aceste relații sunt tumultuoase. „Dacă drama este fundamentul aventurii tale de dragoste, sunt șanse să fii într-o relație karmică”, spune acesta. Situația poate deveni chiar toxică – un semn că dinamica trebuie să fie vindecată sau încheiată.

3. Lucrurile se simt bine devreme

Ai observat multe semnale roșii, chiar și în primele etape ale relației? Uneori, acești factori declanșatori fac parte din lecția pe care relația este menită să te învețe, indiferent dacă asta înseamnă să înveți cum să-ți vindeci propriile comportamente toxice pe care le aduci într-o relație sau cum să eviți astfel de dinamice nesănătoase în viitor.

4. Te fac să te simți frustrat

Dacă te simți frustrat și neînțeles, cel mai probabil te afli într-o relație karmică”, adaugă Paul. Acest lucru se datorează faptului că relațiile karmice sunt rareori o uniune perfectă.

5. E neplăcut să fii prin preajmă

Indiferent de motiv și poate fi un sentiment pe care nu-l poți identifica deloc, consideri că prezența lor este grea și plină de răutate. Cu toate acestea, în ciuda neplăcerilor, nu vrei să renunți, chiar dacă știi că ar trebui.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Lady Gaga îi aduce un omagiu lui Tony Bennett: „Îmi va fi dor de prietenul meu pentru totdeauna”

Lady Gaga i-a adus un omagiu prietenului și colaboratorului său Tony Bennett, după moartea acestuia, pe 21 iulie, la vârsta de 96 de ani. „Îmi va fi dor de prietenul meu”, a scris Gaga într-o postare lungă pe Instagram duminică seară. „Îmi va lipsi să cânt cu el, să înregistrez cu el, să vorbesc cu el, să fiu împreună pe scenă. Cu Tony, trebuie să-mi trăiesc viața într-o deformare a […]

today2 august 2023

0%