Life

Ce fac femeile în secret

today28 februarie 2023

Fundal

Majoritatea femeilor fac aceste lucruri în secret fără a le recunoaşte vreodată. De exemplu îşi rod unghiilor. Acesta nu este un obicei sănătos şi nici igienic, dar multe femei îl au. Și nu numai că este nepotrivit pentru unghii și maxilar, dar este și o modalitate de a te expune la microbi. De obicei, dispare odată cu înaintarea în vârstă, iar după vârsta de 30 de ani este mai rar.

Se privesc în oglindă și se simt grase

Multe femei se luptă cu imaginea lor despre greutatea corporală. Conform unui studiu, dismorfia corporală este reală, chiar și în rândul femeilor cu o greutate sănătoasă. În studiu, un grup de femei care erau hotărâte să slăbească au fost rugate să se uite în oglindă și să aleagă un adjectiv pentru a le descrie, dintr-o listă de 12, iar 34% din ele au ales cuvântul „grasă”.

Nu-şi spală sutienele suficient de des

Majoritatea sutienelor sunt delicate şi necesită spălare manuală. Cu toate acestea, a nu le spăla în mod regulat afectează rezistenţa lor în timp şi igiena. Mașina de spălat nu este grozavă pentru sutiene și nici uscătorul, așa că spălarea sutienelor poate fi într-adevăr consumatoare de timp. De aceea, unele femei ajung să le poarte mai mult decât ar trebui.

Urmărirea unei persoane pe internet

Poate fi vorba despre un fost sau despre un coleg. Femeile sunt curioase, iar rețelele sociale alimentează această curiozitate. Aceasta poate include petrecerea de ore întregi analizând imagini, aprecieri, comentarii legate de un tip drăguț de la birou sau a unui fost partener.

Mănâncă dulciuri pe ascuns

Unele femei se ascund în dormitor sau în baie pentru a mânca ceva pe furiş. Cel mai adesea, acest comportament este declanșat de rușinea de a face acest lucru. Un alt motiv este să nu fie nevoite să împartă cu copiii sau cu partenerul. Două treimi dintre mamele care au participat la un sondaj au mărturisit că fac acest lucru.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Alimente afrodiziace. Cum ne ajută

Se știe faptul că anumite alimente au proprietăţi care stimulează centrii plăcerii în creierul uman, iar acest lucru este cunoscut de secole întregi. Natura este un izvor nesecat de alimente care ne sunt benefice siluetei, prospeţimii pielii, dar ne pot face şi să ne simţim bine. Fie că îmbunătăţesc circulaţia sângelui sau ne conferă o energie uimitoare, afrodiziacele trebuie să facă parte din meniul nostru măcar ocazional. Rodia Unii sunt […]

today27 februarie 2023

0%