Divers

Ce facem dacă avem infecție urinară și care sunt factorii de risc

today3 mai 2022

Fundal
Infectiile urinare sunt cauzate de bacterii. Un numar mare de bacterii traiesc in rect si pe pielea perineului. Cel mai adesea, bacteria E. coli, care este aproape intotdeauna prezenta pe organele genitale externe, actioneaza ca un agent patogen microbian.

 

Bacteriile patrund in tractul urinar inaintand prin uretra, spre vezica si apoi catre rinichi. Indiferent de nivelul sistemului urinar la care au ajuns bacteriile, acestea pot provoca inflamatii si o infectie urinara.

Pentru a atenua rapid simptomele si a preveni recidivele este suficient sa administrezi un supliment alimentar precum Urifast, ce contine D-manoza si ExocyanTM – extract concentrat pur standardizat de Merisor-canadian.

Urifast plicuri contine ingredientele naturale care actioneaza complementar si se potenteaza reciproc, previne infectiile urinare recurente (25% incidenta de recurenta), peste 80% din infectii fiind cauzate de E. Coli. Poate fi utilizat impreuna cu antibiotice, insa are si efect de antibiotic natural.

Care sunt factorii de risc ale unei infectii urinare?

Factorii de risc pentru infectia urinara sunt:

  1. Tulburari urodinamice:

– anomalii ale sistemului urinar;

– reflux vezicoureteral-renal;

– obstructie a tractului urinar, nefrolitiaza;

– nefroptoza, adenom de prostata;

– contraceptive hormonale (distonie a ureterului).

  1. Bacterie asimptomatica
  2. Tulburari in procesul de schimb al substantelor in organism:

– diabet zaharat, guta;

– nefropatie analgezica;

– hipercortizolism.

  1. Boala autoimuna 
  2. Alcoolismul cronic
  3. Varsta
  4. Sarcina
  5. Atonia intestinului etc.

Infectiile bacteriene ale tractului urinar pot afecta uretra, prostata, vezica urinara si rinichii. Simptomele pot fi absente sau includ urgenta urinara, dureri abdominale inferioare si lombare etc.

Prevenirea infectiei urinare

Pentru femeile care au avut ≥ 3 infectii ale tractului urinar/an, se recomanda cresterea aportului de lichide, igiena intima corespunzatoare, evitarea spermicidelor si a unui capac contraceptiv, neretinerea urinei, stergerea perineului din fata in spate, evitarea bailor lungi si urinarea imediata dupa actul sexual.

Daca aceste metode nu au succes, trebuie luata in considerare profilaxia cu suplimente alimentare naturale precum Urifast.

Infectia de tract urinar se dezvolta mai des la femei. Aceasta e cauzata de caracteristicile structurale ale sistemului urogenital masculin si feminin. La femei, uretra este mai scurta, ceea ce scurteaza calea bacteriilor de a ajunge la vezica, unde infectia poate prospera. Odata cu inflamatia uretrei, apare uretrita, inflamarea vezicii urinare determina cistita, iar pielonefrita este determinata de patrunderea infectiei in rinichi.

Ai grija de aparatul tau urinar cu Urifast si scapa de simptomele neplacute ale infectiei urinare!

Scris de: admin

Articolul precedent

Divers

Ce bijuterii de argint se potrivesc cel mai bine pentru un cadou de nuntă

Bijuteriile sunt acele elemente care completeaza imaginea radianta a miresei. Modelul lor depinde in mare masura de stilul ales si de preferintele mirilor. Aceste bijuterii de argint pot fi vizibile si mari sau, dimpotriva, concise si mici. Daca vrei sa oferi in dar unei mirese bijuterii din argint, sa stii ca ai ales unul dintre cele mai potrivite cadouri de nunta.   Cum sa faci alegerea corecta Cerceii de nunta […]

today3 mai 2022

0%