Life

Ce fel de muzică le place câinilor

today12 decembrie 2022

Fundal

Proprietarii de câini știu că animalelor de companie le place muzica, acest lucru îi poate surprinde pe cei care nu dețin câini. Muzica este creată pentru plăcerea noastră umană, o iubim pentru sentimentele și emoțiile pe care le poate genera în noi. Dar și câinii iubesc muzica, poate că acest lucru nu este atât de surprinzător pe cât crezi, câinii noștri sunt obișnuiți cu vocile umane în viața lor. Ei apelează la noi pentru comunicare verbală, iar unii câini și stăpânii lor construiesc un vocabular destul de înțeles.

Cercetările efectuate de Betway scot la iveală lumină gusturile muzicale ale companionului nostru blănos, rezultatele lor arată cum câinii noștri au preferințe clare când vine vorba de muzică. Cercetătorii au dobândit cunoștințe valoroase pentru proprietarii de câini utilizând fitbark, un sistem de fitness și tracker GPS specific pentru câini. Ei au fost evaluați în timp ce ascultau sau urmăreau diverse mijloace media, rezultatele expunerii la muzică oferă o perspectivă asupra tipurilor de muzică și sunet pe care câinii noștri le iubesc cel mai mult.

Cercetarea dezvăluie că cel mai bun gen de muzică pentru a realiza acest lucru este de fapt muzica populară. Acest lucru va fi o surpriză pentru mulți care vor presupune că muzica clasică va ocupa acest loc. Câinii expuși la muzică populară în seara precedentă au dormit cel mai bine, muzica clasică a dat rezultate bune, dar muzica populară câștigă.

Indiferent de genul pe care îl alegeți, muzică vă poate ajuta cu adevărat să vă relaxați câinele și să se simtă mai calm, așa că merită luată în considerare dacă vă doriți un câine fericit și relaxat.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Al doilea weekend de concerte la Călărași a fost din nou plin

Al doilea weekend de concerte la Călărași a fost din nou plin. Sâmbătă, Taraful Rutenilor i-a încântat pe spectatori, iar duminică, ploaia nu i-a ținut pe călărășeni în case, sute de oameni au fost prezenți la concertul susținut de Elena Gheorghe. Magia de Crăciun va pluti în aer timp de O LUNĂ pe esplanada de la Consiliul Judetean Călărași. Căsuța Moșului își așteaptă vizitatorii în foaierul Centrului Județean de Cultură […]

today12 decembrie 2022

0%