Divers

Ce fel de șifonier pentru haine se potrivește dormitorului tău?

today24 noiembrie 2021

Fundal

Alegerea unui șifonier potrivit pentru dormitor reprezintă uneori o alegere dificilă prin prisma versatilității oferite de modelele existente. Însă, odată ales modelul preferat, alege șifonierul și în funcție de nevoile tale și de funcționalitatea acestuia: cu rafturi, spațiu pentru umerașe, sertare interioare.

În funcție de spațiul destinat șifonierului în dormitor, alege unul mai simplu sau mai complex, care să-ți permită depozitarea și organizarea hainelor și accesoriilor personale.

Alege un șifonier în funcție de nevoile tale

Atunci când alegi un șifonier pentru haine, trebuie în primul rând să faci inventarul articolelor pe care le vei depozita. În funcție de cantitatea acestora și tipul de depozitare aferent fiecăruia, poți opta pentru un șifonier cu o ușă sau mai multe.

Optează pentru șifoniere care să se încadreze stilului de design al dormitorului pentru a crea o ambianță armonioasă, elegantă și confortabilă.

Șifonierele cu o ușă sunt ideale pentru dormitoare mici, atunci când ai nevoie de foarte puțin spațiu de depozitare a hainelor. De regulă, aceste modele vin în completarea șifonierelor cu două sau mai multe uși sau sunt folosite pentru dormitoarele de oaspeți.

Alege șifoniere cu 2 uși în funcție de tipul de depozitare dorit: rafturi, bară pentru umerașe sau combinații de rafturi cu poliță pentru umerașe. Cele mai întâlnite modele sunt cele cu un spațiu destinat rafturilor și un spațiu destinat umerașelor. Șifonierele cu două uși sunt perfecte atât pentru spații mici, cât și pentru dormitoare de dimensiuni mai mari.

Șifonierul cu trei uși, în diverse combinații, precum o ușă cu bară pentru umerașe și două cu rafturi, sau viceversa. Modelele de șifoniere cu trei uși sunt versatile, potrivite pentru fiecare preferințe în parte. Sunt perfecte pentru dormitoare de dimensiuni mai mari și pentru persoanele cu multe haine.

Varianta de șifoniere cu patru sau mai multe uși este soluția ideală pentru cei care iubesc enorm hainele sau își împart dulapul o altcineva. Gama largă de modele le face ideale pentru cupluri sau pentru frații ce împart același dormitor. Șifonierele cu patru uși sunt ideale pentru dormitoarele de dimensiuni mari.

Optează pentru un design care să se încadreze în stilul dormitorului

Atunci când alegi un șifonier, încearcă pe cât posibil să selectezi unul care să se potrivească designului întregului dormitor.

Dacă designul este unul modern, optează pentru un șifonier cu finisaj mat sau lucios, în nuanțe calde sau culori închise, pentru un aer proaspăt.

Șifonierele cu finisaj tip lemn vor schimba întreg aspectul dormitorului, oferindu-i un aer cald, proaspăt și confortabil. Finisajele sunt versatile, potrivite oricărui stil și personalitate.

Un șifonier cu oglindă reprezintă un finisaj practic și util, ce te va ajuta să mărești vizual dormitorul, dar care te va scuti de amplasarea unei oglinzi pe perete.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

Tarife firmă Contabilitate – Cât ar trebui să plătești la contabil?

O vorbă din popor umblă printre cetățenii din România și vorbește despre cât de scumpi sunt contabilii și despre faptul că nimeni nu înțelege cu ce te ajută un contabil. Ei bine, ar trebui să îți lași firma fără contabil 6 luni și vei vedea de ce plătești aceste servicii. Serviciile de contabilitate nici măcar nu sunt atât de scumpe. Dacă există administratori de firme care se plâng de costuri […]

today23 noiembrie 2021

0%