Life

Ce nume folosește Regina Elisabeta când se cazează la hotel

today4 august 2022

Fundal

La fel ca alte celebrități internaționale și Regina Elisabeta a II-a folosește un nume secret când călătorește în diferite colțuri ale lumii, potrivit mirror.co.uk.

Suntem obișnuiți ca vedetele internaționale și persoanele publice să folosească o altă identitate atunci când se cazează la hotel. De exemplu, Tom Hanks folosește pseudonimele „Harry Lauder‟ sau „Johnny Madrid‟, în timp ce Natalie Portman se cazează cu numele „Lauren Brown‟. Daniel Craig utilizează numele „Olwen Williams‟, Jessica Alba se cazează cu denumirea de „Cash Money‟, iar Ice Cube își spune „Darius Stone‟, după un personaj jucat chiar de rapper.

La urma urmei, pseudonimele protejează intimitatea vedetelor și reprezintă și o măsură de siguranță care îi ține departe de paparazzi și de fanii doritori de autografe și poze. La fel ca toate aceste vedete și Regina Elisabeta a II-a are o altă identitate atunci când călătorește.

Numele secret al Reginei Elisabeta a II-a. Să fie Lilibet?

Când călătorește, Regina Elisabeta a II-a are alături de ea cea mai bună pază, însă pentru un plus de siguranță, ea folosește și un nume secret. Poate te-ai putea gândi că este vorba despre „Lilibet‟, așa cum era cunoscută în copilărie, sau la „Gan-Gan‟, așa cum o numește strănepotul ei, Prințul George, însă Regina Elisabeta nu folosește niciuna dintre aceste denumiri.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Filmul Trenul asasinilor va rula zilele viitoare la Cinema 3D/2D din Călărași

În perioada 5 – 7 august, orele: 17.00 și 20.00, respectiv 9 – 11 august, ora: 18.00, la Cinema 3D/2D din Călărași va rula filmul Trenul asasinilor. Printre actorii din film se numără Brad Pitt și Sandra Bullock. Cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci asasini realizează curând că misiunea sa are ceva […]

today4 august 2022

0%