Life

Ce semne zodiacale se îmbracă cel mai prost

today28 septembrie 2023

Fundal

Semnele zodiacale au gusturi și stiluri diferite când vine vorba de modă. Deși unele nu sunt la fel de la modă ca altele, fiecare are propriul mod de a se exprima prin haine.

Săgetător

Cel mai prost îmbrăcat semn zodiacal este Săgetătorul. Săgetătorii sunt cunoscuți pentru atitudinea lor lipsită de griji și acest lucru se traduce adesea și în stilul lor. Sunt rareori văzuți urmând tendințele modei, în schimb preferă piese care reflectă personalitățile și gusturile lor unice, chiar dacă sunt piese vestimentare care au fost la modă acum 20 de ani.

Berbec

Al doilea semn zodiacal cel mai prost îmbrăcat este Berbecul. Moda nu se află în fruntea listei de priorități a Berbecului. Sunt mai concentrați pe confort și practic. Este mai probabil să găsești un Berbec îmbrăcat sport decât într-un costum elegant.

Atunci când se îmbracă, ei merg adesea pe piese îndrăznețe care să reflecte personalitatea lor. Fie că este vorba de culori strălucitoare sau de modele îndrăznețe, Berbecul știe cum să se facă remarcat, de cele mai multe ori, prost.

Rac

Oamenii născuți sub acest semn sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru confort. Sunt genul de oameni care preferă să rămână și să se uite la un film decât să iasă și să exploreze noi tendințe. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că Racii nu se pot îmbrăca bine.

Ei aleg adesea articole care sunt clasice și atemporale, dar și cu o notă modernă. E posibil să vezi un rac cu fes chiar și vara.

Capricorn

În timp ce alte semne zodiacale pot experimenta diferite tendințe și stiluri, Capricornii sunt mai concentrați pe practic și funcționalitate.

Când vine vorba de garderoba lor, ei tind să rămână la piese clasice care pot fi ușor amestecate și asortate. Lor le plac hainele durabile, dacă își cumpără ceva acum, vor fi siguri că îl vor avea cel puțin 10 ani.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Filmul Eras Tour al lui Taylor Swift va fi lansat la nivel mondial în peste 100 de țări, în octombrie

Filmul concert The Eras Tour” se va deschide în peste 100 de țări din întreaga lume pe 13 octombrie, în aceeași zi anunțată anterior pentru arcul său nord-american. Biletele pentru spectacole în majoritatea acestor țări vor fi puse în vânzare imediat. Ca și în cazul lansării americane anunțate anterior, lansarea internațională a filmului va fi gestionată de AMC, acționând ca distribuitor global pentru prima dată. AMC a spus că extinderea […]

today27 septembrie 2023

0%