Life

Ce spun despre tine culorile pe care le porți

today2 mai 2023

Fundal

Probabil că nu te-ai gândit niciodată la asta, dar încearcă să-ți imaginezi o lume fără culoare. Cât de ciudat și de neinteresant ar fi? Pur și simplu, o lume fără culoare este de neimaginat.
În fiecare zi, vedem mii de culori în diferite nuanțe și combinații și este posibil să nu fiți conștient de modul în care vă afectează asta, dar o face. În acest articol, vom discuta despre ce spun culorile îmbrăcămintei și care sunt semnificațiile și interpretările diferitelor culori, în ceea ce privește îmbrăcămintea.

Mov

Ca să atragi dragostea „ca un magnet‟ în viața ta, poartă cu încredere mov! Această culoare reprezintă romantismul și afecțiunea profundă pentru o persoană. De asemenea, arată că îți apreciezi partenerul, îl vezi precum un „rege‟ și că ai face orice pentru ca visul lui să devină realitate. O poți încorpora în vestimentație sau îți poți colora unghii astfel.

Roz

Simbolizează compasiunea și grija față de ceilalți, blândețea și afecțiunea. Purtând roz, te vei simți mai jucăușă și cochetă. La o primă întâlnire, poți purta o geantă roz, bijuterii în această culoare sau o amuletă norocoasă, cum ar fi cuarțul trandafir.

Verde

Una dintre cele mai bune culori care te vor ajuta să atragi dragostea în viața ta este verdele. Această culoare simbolizează prosperitatea, așa că dacă ești în căutarea succesului, verdele te poate ajuta.

De asemenea, este asociată cu chakra inimii și apreciată pentru că aduce echilibrul în relații, scrie „Best Life‟. Așadar, ori de câte ori vrei să faci o impresie bună, asigură-te că ai la îndemână un obiect verde!

Portocaliu

Simbolizează siguranța, întinerirea și o poți purta când îți dorești să le arăți celorlalți că pot fi deschiși cu tine. Această culoare încurajează dialogul, astfel încât să te poți conecta mai ușor la alte persoane. De tine depinde cum alegi să o porți, însă o idee minunată este să pulverizezi pe haine un parfum cu miros de portocale înainte de întâlnirea pe care urmează să o ai.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară

Serena Williams își extinde familia! Superstarul profesionist al tenisului, în vârstă de 41 de ani, este însărcinată, așteaptă al doilea copil cu soțul ei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian. Cei doi, care s-au căsătorit în noiembrie 2017, sunt deja părinți unei fetite, Olympia, în vârstă de 5 ani. Williams a anunțat vestea pe Instagram luni, împărtășind fotografii cu ea și Ohanian. Într-o fotografie, Williams se ține de burtica, iar în alta, […]

today2 mai 2023

0%