Life

Ce trăsături de personalitate dezvăluie aroma preferată de înghețată

today6 iulie 2023

Fundal

Dacă nu știai, îți spunem noi, trăsăturile de personalitate sunt legate de aroma ta preferată de înghețată. Oamenii de știință au numit studiul preferințelor alimentare hedonism alimentar. Există o oarecare corelație între alimentele care îți plac și personalitatea ta.

Iubitorii de vanilie sunt impulsivi.

Vanilia este una dintre cele mai simple arome de înghețată, dar fanii săi sunt, de fapt, probabil colorați, impulsivi, idealiști care își asumă riscuri, care „se bazează mai mult pe intuiție decât pe logică”, conform studiilor efectuate de neurologul Dr. Alan Hirsch, fondatorul Fundația pentru Cercetare și Tratamentul Mirosului și Gustului. Iubitorii de vanilie sunt, de asemenea, expresivi din punct de vedere emoțional și de succes în relațiile apropiate. În ceea ce privește cercetarea: Hirsch folosește diferite rezultate standardizate ale testelor psihiatrice pentru a face corelații statistice, explicând că aceeași parte a creierului este responsabilă atât pentru trăsăturile de personalitate, cât și pentru preferința alimentară. Interesant este că Hirsch spune că gustul pentru înghețata preferată este stabilit în timpul copilăriei și tinde să rămână constant pe tot parcursul vieții.

Iubitorii de căpșuni sunt introvertiți.

Iubitorii de această aromă sunt toleranți, devotați și introvertiți; în cercetările efectuate pentru Dreyer’s/Edy’s, s-a descoperit că și fanii aromei de fructe de pădure sunt, de asemenea, logici și atenți.

Iubitorilor de ciocolată de place flirtul

Dacă preferi o înghețata de ciocolată, Hirsch a stabilit că probabil că ești cochet și seducător și, de asemenea, plin de viață, fermecător, dramatic și credul.

Iubitorii de înghețată cu mentă sunt ambițioși

În urma studiului, s-a stabilit că această înghețată înseamnă ambiție, încredere și argumentare. „Ei nu sunt pe deplin mulțumiți până când nu obțin ce vor”, a spus Hirsch. Cu toate acestea, Hirsch prezice că iubitorii de mentă sunt compatibili unul cu celălalt.

Iubitorii de înghețată curcubeu sunt pesimiști.

Culorile strălucitoare și gustul fructat al acestei arome nu se potrivesc cu atitudinea celor care o aleg. „Am descoperit că oamenii care preferă înghețata curcubeu sunt mai pesimiști decât ați crede”, spune Hirsch, care a constatat, de asemenea, că sunt analitici și hotărâți.

Iubitorii de înghețată cu nuci sunt conștiincioși

Fanii acestei arome sunt devotați, conștiincioși și respectuoși, conform studiului lui Hirsch pentru Dreyer’s/Edy’s. Ei au standarde înalte și se tem să nu rănească sentimentele oamenilor.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Începe modernizarea str Mihail Kogălniceanu și a b-dului 1 Mai

La finele lunii iunie, s-a semnat contractul de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul „Modernizare str Mihail Kogălniceanu și b-dul 1 Mai din municipiul Călărași𝐂𝐚̆𝐥𝐚̆𝐫𝐚𝐬̦𝐢”, finanțat în cadrul PNI Anghel Saligny, anunță primarul Marius Dulce. Durata contractului este de 18 luni din momentul semnării, din care 2 luni pentru proiectare și respectiv 16 luni pentru execuție lucrări. Pe 19 aprilie 2023 s-a semnat, la sediul Ministerului Dezvoltării, Contractul […]

today6 iulie 2023

0%