Life

Ce trebuie să faci înainte de masă, dacă vrei să slăbești

today20 iulie 2023

Fundal

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Birmingham a descoperit un element-cheie în diete, care accelerează procesul de slăbire. Un pahar de apă, înainte de fiecare masă, îi ajută pe cei care vor să slăbească să scape mai rapid de kilogramele în plus, scrie The Independent.

Studiul a fost realizat pe 1084 de persoane obeze, pe o perioadă de 12 săptămâni, iar rezultatele au arătat că aceia care au băut 500 de mililitri de apă înainte de fiecare masă au scăzut mai rapid în greutate.

„Frumusețea acestei descoperiri stă în simplitatea ei. Dacă bei o cană mare de apă de trei ori pe zi, înainte de mesele principale, slăbești mai repede. Este o metodă care poate fi integrată cu ușurință în rutina noastră”, a declarat Helen Parretti, lector la Universitatea din Birmingham.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Tratamentele de combatere a țânțarilor au fost amânate

Din cauza instabilității atmosferice, tratamentele avio de combatere a țânțarilor adulți precum și a larvelor de țânțari, programate inițial pe 21 iulie, se vor efectua în data de 25 iulie. Acestea se vor efectua în intervalul orar 06:00 – 11:30, în funcție de condițiile atmosferice fiind posibilă prelungirea perioadei (fapt ce va fi comunicat ulterior). Substanțele active folosite sunt: Cipermetrin. Piperonil butoxid, Praletrin, Deltametrin, Esbiotrin și Bacillus Thuringiensis.

today20 iulie 2023

0%