Life

Ce visa să fie Pamela Anderson înainte de a deveni actriță

today15 februarie 2023

Fundal

În documentarul difuzat pe Netflix, „Pamela, a love story‟, celebra Pamela Anderson face o retrospectivă a vieții sale personale și profesionale. Vedeta apare într-o ipostază naturală, fără machiaj, cu părul prins și vorbește deschis despre cele mai controversate momente din viața ei, inclusiv despre mariajele sale cu Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon și Dan Hayhurst. 

La un moment dat, Pamela Anderson face o dezvăluire neașteptată și spune care ar fi fost profesiile pe care le-ar fi ales dacă nu ar fi pozat în celebra revistă care a făcut-o cunoscută în întreaga lume, Playboy. 

Pamela Anderson și-ar fi dorit să fie călugăriță sau bibliotecară 

Vedeta a spus că în copilărie nici măcar nu visa să devină model și să pozeze în reviste celebre sau să apară în filme și seriale. În schimb, ea își dorea să devină călugăriță sau bibliotecară. Într-un interviu pentru Drew Barrymore, vedeta a explicat:

Am vrut să devin călugăriță sau bibliotecară. Și am ales alt drum. Nu știu ce s-a întâmplat‟.

Potrivit publicației „Mirror”, Pamela și-a amintit că în copilărie era pasionată de lectură și obișnuia să citească Biblia. Fosta vedetă din „Baywatch‟ a spus: „Eram la bibliotecă în fiecare zi – aveam o oră pentru povești și mi-ar fi plăcut să devin bibliotecară, apoi m-am gândit că vreau să fiu călugăriță‟.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ce cadouri și-au făcut celebritățile de Ziua Îndrăgostiților, de-a lungul anilor

Jay-Z & Beyonce Sunt un cuplu sudat și, alături de cei trei copii ai lor, trăiesc fericiți în lumea lor lipsită de griji. Cum era de așteptat, rapperul Jay-Z i-a demonstrat soției sale cât de mult o iubește oferindu-i cadouri de preț an de an, de Ziua Îndrăgostiților. În 2014, muzicianul miliardar i-a dat jumătății sale o brățară de aur și argint, de la Tacori, în valoare de 2.390 de […]

today15 februarie 2023

0%