Life

Ceapa care nu provoacă lacrimi. Unde se găsește?

today18 martie 2022

Fundal

Orice gospodină știe cât de dificil este să tai ceapă, din cauza lăcrimării excesive pe care o provoacă, dar avem o veste bună. A apărut Sunions, ceapa care nu provoacă lacrimi. Aceasta poate fi în supermarketurile din Marea Britanie.

Ceapa dulce este produsă de filiala americană a companiei chimice „Baden Aniline and Soda Factory” (BASF) și a apărut pe piețele din SUA din 2018. Din această lună, Sunions va putea fi cumpărată și din magazinele Waitrose din Marea Britanie.

Noul soi a apărut după 35 de ani de cercetare și a fost numit „Sunions”, iar gustul a fost descris ca fiind mai dulce, blând și mai subtil, cu mai puțină iuțeală, care însă nu provoacă lacrimi. Ceapa maronie e ideală pentru salate sau mâncaruri calde.

Un pachet cu trei cepe Sunion costă 1,50 lire sterline (aproape 9 lei) sau 50p (aproape 3 lei) o ceapă. Sunions au fost lansate în SUA în urmă cu patru ani. Au ajuns anul trecut în Europa continentală, când marca a fost preluată de un număr de retaileri spanioli.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Rușii vor lansa un nou site de socializare, „Rossgram”, după ce Instagram a fost blocat de Kremlin

Rușii se pregătesc să lanseze un nou site de socializare, „Rossgram”, după ce Instagram a fost blocat de Kremlin. Antreprenorii ruși în tehnologie urmează să lanseze o aplicație de distribuire a fotografiilor pe piața internă pentru a înlocui Instagram, pe care autoritățile l-au blocat. Noul serviciu, cunoscut sub numele de Rossgram, va fi lansat pe 28 martie și va avea funcții suplimentare. „Partenerul meu Kirill Filimonov și grupul nostru de […]

today17 martie 2022

0%