Life

Cei 4 membri ABBA vor apărea pe scenă prin holograme la 70 de ani

today26 mai 2022

Fundal

Cei 4 membri ABBA, Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog vor apărea pe scenă prin holograme la 70 de ani. La aproape 40 de ani de când s-a destrămat, legendara trupă ABBA a revenit anul trecut cu un nou album. Albumul „Voyage” s-a bucurat de succes, iar artiștii din ABBA le mai pregătesc fanilor o surpriză. Înainte de retragerea definitivă, un turneu SF.

Ei își doresc ca publicul să nu îi vadă așa, ci să și-i amintească tineri. Concertele vor avea loc anul acesta. „Vom fi toți patru acolo, bineînțeles. Vrem să ne bucurăm și noi de acest spectacol, alături de toți fanii. De această dată, ne vom bucura și noi din postura de spectatori”, a declarat Björn Ulvaeus.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

De ce rezistă Marele Zid Chinezesc? Secretul este un ingredient alimentar

Marele Zid chinezesc este una dintre cele mai importante construcții din istoria omenirii. Britannica susține că nu este vorba despre un singur zid, ci de mai multe ziduri construite de-a lungul a 2.000 de ani și întinzându-se pe mai bine de 21.000 de kilometri. History ne informează că povestea Marelui Zid Chinezesc datează încă din anul 220 î.H., când Qin Shi Huang din Dinastia Qin și-a dorit un sistem de […]

today26 mai 2022

0%