Life

Cei mai bogați oameni din lume: Iată semnul lor zodiacal

today11 noiembrie 2022

Fundal

Forbes publică adesea liste cu oameni de mare succes pe baza vârstei, sexului sau doar a sumei de bani pe care au câștigat-o. Și ce se întâmplă când verifici data nașterii a miliardarilor? Acestea sunt semnele zodiacale ale celor mai bogați oameni.

Balanta

Vești grozave pentru Balanțe – este cel mai frecvent semn zodiacal printre miliardari. Are sens când iei în considerare adaptabilitatea, perfecționismul și obsesia lor pentru echilibru. Balanțele, cu înclinațiile lor naturale, par a fi făcute pentru succes. Unul dintre cei mai faimoși și de succes miliardari al căror semn zodiacal este Balanța este Ralph Lauren.

Capricornul

Capricornii se află în fruntea listei celor mai bogați miliardari, iar unul dintre cei mai faimoși membri ai acestui semn zodiacal este Jeff Bezos. Bărbatul din spatele „Amazon” este cel mai bogat miliardar din lume și posedă trăsături clasice Capricorn – rezistență și ambiție.

Rac

Racii sunt cunoscuți pentru că sunt foarte intuitivi și se pare că intuiția îi ghidează bine. Elon Mask, creierul din spatele Tesla și SpaceX este un Rac și, deși Bezos l-a detronat recent ca cel mai bun miliardar, el încă se află pe primul loc pe listă.

Scorpionul

Celebrul fondator al Microsoft, Bill Gates în horoscop este Scorpion. Scorpionii sunt îndrăzneți, hotărâți și creativi – precum Bill Gates – pentru că a trebuit să aveți unele dintre aceste trăsături pentru a crea Microsoft în 1975.

Berbec

Larry Page, fondatorul „Google” aparține acestui semn zodiacal. Acest semn este adesea descris ca fiind asertiv, extrem de organizat și optimist. Se pare că au rețeta perfectă pentru succes. Toate aceste trăsături și-au făcut magia pentru fondatorul Google.

Taur

Taurii sunt stabili, inteligenți și predispuși la muncă grea – ei știu că aceste lucruri dau roade în cele din urmă. Mark Zuckerberg este un miliardar care deține „Facebook”, „Instagram” și „Whatsapp” – iar zodia lui este Taur.

Gemenii

Semnul zodiacal al moștenitorului „Walmart”, Jim Walton este gemeni. Gemenii sunt cunoscuți pentru că sunt flexibili și inteligenți, două trăsături care sunt esențiale pentru un om de afaceri de succes. Vedetele au fost de partea lui, iar Jim Walton, cu tendința lui naturală de a se adapta, nu riscă să-și piardă miliardele în curând.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jennifer Aniston a vorbit pentru prima dată despre infertilitate

Ani de zile, Jennifer Aniston a fost afectată de zvonuri despre sarcină. „Insarcinata si singura”. — În sfârșit, un copil. „Bebeluș miracol la 48 de ani”, se arată în titluri. Acum, tânăra de 53 de ani a împărtășit în „toți anii de speculații”, că trecea prin proceduri FIV. Vorbind despre luptele ei de fertilitate pentru prima dată într-un nou interviu pentru Allure, starul Friends a spus că „încerca să rămână […]

today11 noiembrie 2022

0%