Life

Cel mai bătrân model din lume uimește într-o fotografie nud

today6 octombrie 2022

Fundal

Pentru Carmen Dell’Orefice, vârsta este doar un număr. La vârsta de 91 de ani, uimitoarea cu părul argintiu este cel mai bătrân supermodel din lume. Și luna aceasta, ea apare pe coperta revistei New You cu o altă frumusețe care depășește granițele: Beverly Johnson, în vârstă de 69 de ani, care în 1974 a devenit primul model de copertă neagră de la Vogue.

Dell’Orefice a pozat chiar nud, simțindu-se confortabil în timp ce stătea întinsă pe pat.

La fel cum lucrezi cu apreciatul fotograf Fadil Berisha este percepția lor despre ceea ce văd în tine sau în mine. Suntem acolo, începe să se întâmple o sinergie și o scot la iveală”, a spus modelul despre motivul pentru care a fost deschisă să se dezbrace. „Acolo este mentalitatea lor. Mentalitatea fotografului este ridicată. Totul este proiecție. Cu toții suntem actori tăcuți și despre asta este vorba.”

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Ellie Goulding, premiată la BMI London Awards 2022

Ellie Goulding a câștigat cel de-al 17-a trofeu, respectiv Premiul Președintelui organizației cu drepturi de interpretare la premiile BMI London Awards 2022. Evenimentul privat s-a desfășurat la Hotelul Savoy din Londra, pe 3 octombrie Goulding se alătură unor premiați din anii trecuți Imagine Dragons, Noel Gallagher, Luis Fonsi, Pitbull, Willie Nelson, Gloria și Emilio Estefan. Ea a fost premiată de către președintele/CEO-ul BMI și co-gazda serii, Mike O’Neill. „Nu am […]

today6 octombrie 2022

0%