Neobișnuit

Cel mai mare vas de croazieră din lume își face debutul pe 4 martie

today25 februarie 2022

Fundal

Cea mai mare navă de croazieră din lume este în sfârșit gata să-și primească oaspeții. Măsurând 362 m, Royal Caribbean’s Wonder of the Seas a fost livrat luna trecută și urmează să-și înceapă călătoria inaugurală de la Fort Lauderdale, Florida, în Caraibe, pe 4 martie.

Nava de croazieră cu 18 punți a fost construită pe șantierul naval Chantiers de l’Atlantique din Saint-Nazaire, Franța, și are o capacitate de 6.988 de oaspeți și 2.300 de membri ai echipajului.

Suntem încântați să prezentăm întregii lumi Wonder of the Seas și caracteristicile sale de clasă mondială după un proces de șase ani”, a declarat Mark Tamis, vicepreședinte senior pentru operațiuni hoteliere la Royal Caribbean International pentru CNN Travel.

De la planificare până la livrare, ne-am folosit experiența în Royal Caribbean, am încorporat sugestiile oaspeților noștri și feedbackul partenerilor de călătorie pentru a crea ceva cu adevărat uluitor.”

Nava va începe să opereze croaziere de cinci până la șapte nopți din Fort Lauderdale, Florida, către Caraibe în martie, înainte de a lansa croaziere în vestul Mediteranei din Barcelona și Roma în mai.

Wonder of the Seas cuprinde opt cartiere, dintre care unul conține peste 20.000 de plante reale, iar caracteristicile sale de la bord includ ceea ce este descris drept „cel mai înalt tobogan de pe mare”, precum și o tiroliană cu 10 punți înalte și o piscină uriașă, dar și un ecran de film.

Ne-am mândrit întotdeauna că oferim oaspeților cele mai bune și mai inovatoare nave pentru a le oferi o experiență cu adevărat extraordinară. Wonder cuprinde toate acestea”, adaugă Tamis.

Livrarea navei era programată inițial în 2021, dar aceasta a fost amânată din cauza pandemiei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Ed Sheeran și Camila Cabello anunță o nouă colaborare. Piesa „Bam Bam” va fi lansată pe 4 martie

Camila Cabello și Ed Sheeran colaborează din nou și le vor prezenta în curând fanilor piesa "Bam Bam". Cântăreața a postat pe Instagram un mesaj pentru a împărtăși detalii despre viitoarea sa melodie. "Bam Bam. 4 martie cu teddysphotos (Ed Sheeran), unul dintre oamenii și artiștii mei preferați. De asemenea, ziua mea de naștere este cu o zi înainte, așa că triplu câștig", a scris Camila Cabello. După succesul colaborării […]

today24 februarie 2022

0%