Actual

Cele mai așteptate concerte ale anului 2022. Maluma, Sting și Iron Maiden vor face show în România

today13 ianuarie 2022

Fundal

Anul 2022 aduce o serie de artiști celebri pe scenele din România, așa că iubitorii de muzică live au de unde alege. Maluma, Sting sau Iron Maiden sunt doar câteva dintre numele mari care promit să facă show pentru fanii din România.

Iată cele mai așteptate concerte ale anului 2022:

Sting revine la Cluj în martie

“Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” sau “Demolition Man” sunt doar câteva dintre hiturile care se vor auzi pe scena de la BT Arena, din Cluj. Sting revine în România, în 15 martie, cu show-ul “My Songs”. Invitatul special va fi Joe Summer. Spectacolul începe la ora 19.00, iar biletele costă între 190 și 490 de lei.

Maluma face show la Romexpo, în aprilie

Maluma revine la București și promite un show de zile mari. Artistul columbian va concerta în 8 aprilie la Romexpo, în cadrul turneului “Papi Juancho”. Prețul biletelor variază între 292 și 756 de lei, în funcție de categoria aleasă.

Toto Cotugno, concert aniversar în mai la Sala Palatului

Un alt italian iubit de publicul din România revine la Sala Palatului, într-un concert aniversar. Din cauza pandemiei, show-ul lui Toto Cutogno a fost reprogramat pentru data de 8 mai. Spectacolul “50th Anniversary” are loc la Sala Palatului, iar biletele costă între 90 și 350 de lei. 

Iron Maiden cânta la București, în mai

Iron Maiden cânta la Romexpo, în 26 mai, în aer liber. Biletele s-au pus în vânzare de la începutul lunii decembrie. Biletele costă între 289 și 449 de lei (Presale) și între 320 și 480 de lei (La acces). Legendara trupă britanică a lansat albumul “Senjutsu” în 2021, iar show-ul de la Romexpo va include și piese de pe noul album. 

Concertul Zucchero, reprogramat pentru 7 iulie

Îndrăgitul cântăreț italian Zucchero va concerta în 7 iulie, la Sala Palatului. Concertul era programat initial în primăvara lui 2022. Artistul își va promova noul album intitulat “D.O.C”. Biletele costă între 90 de lei și 240 de lei.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

PREMIERĂ: Adele lansează videoclipul “Oh My God”. Întregul mapamond este cu atenția pe contul Youtube al artistei

După succesul piesei "Easy On Me", Adele anunță lansarea unui nou single - "Oh My God". Piesa are deja videoclipul filmat, artista dezvăluind un teaser, alături de data lansării clipului integral, informează infomusic.ro. Pe 12 ianuarie, Adele lansează videoclipul piesei "Oh My God", cel de-al doilea single extras de pe albumul "30". Piesa cu cel mai modern sound de pe întregul material al artistei britanice va beneficia de un videoclip […]

today12 ianuarie 2022

0%