Life

Cele mai bine îmbrăcate vedete la Grammy

today4 aprilie 2022

Fundal

Cele mai mari vedete din lumea muzicii au fost prezente în ​​Las Vegas duminică după-amiază pentru cea de-a 64-a ceremonie anuală a premiilor Grammy la MGM Grand Garden Arena.

La înlțime au fost Lady Gaga, soția lui John Legend, Chrissy Teigen, Olivia Rodrigo și cântăreața de rapp Saweetie, care au atras toate privirile pe covorul roșu din Sin City.

Gaga, în vârstă de 36 de ani, cu un aer glamour antic de la Hollywood într-o ținută Armani Prive alb-negru cu un singur umăr, adăugând un colier de diamante și trepte trase înapoi.

Chrissy. 36 de ani, a sosit împreună cu soțul John Legend, a optat pentru o rochie roz îndrăzneață, cu o fustă voluminoasă și un decolteu superb. Rochia a fost marca Nicole + Felicia Couture.

Olivia, în vârstă de 19 ani, a uimit într-o rochie decoltată personalizată Vivienne Westwood Couture, cu mănuși, adăugând un colier îndrăzneț.

Saweetie, în vârstă de 28 de ani, a avut un al doilea look pe covor roșu, purtând o rochie personalizată din tafta Oscar de la Renta, cu flori de cristal și o bustieră drapată.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Lapte de gândaci. Știai că există?

Presa cubaneză a publicat recent un studiu care a scos la iveală virtuțile laptelui de gândaci, care ar putea conține de patru ori mai multe proteine decât laptele de vacă și ar putea fi chiar benefic în mai multe feluri pentru sănătate. În lumea animală, insecte precum gândacul Diploptera Punctata produc o substanță asemănătoare laptelui, care este chiar mai hrănitoare, potrivit foodstory.ro. Această specie este foarte comună în Pacific și […]

today4 aprilie 2022

0%