Life

Cele mai bogate celebrități din lume

today15 iunie 2023

Fundal

Fără muzică, film și alte forțe creative care fac lumea să se rotească, viața ar fi într-adevăr foarte diferită. CelebrityNetWorth dezvăluie numele celor mai bogate vedete din lume.

Cine este cea mai bogată celebritate din lume în 2023

Oprah Winfrey – 3,5 miliarde de dolari

Gazda, mogul media și autoarea Oprah Winfrey are o avere netă raportată de 3,5 miliarde de dolari. Cu interviurile speciale Netflix cu oameni precum Prințul Harry și Meghan Markle, poate că nu este un șoc.

Jay-Z – 2 miliarde de dolari

Jay-Z poate avea 99 de probleme, dar banii nu sunt una. Vedeta rap are o avere netă raportată de 2 miliarde de dolari

Rihanna – 1,7 miliarde de dolari

Creatoarea de hit-uri Diamonds are o avere netă raportată de 1,7 miliarde de dolari și este unul dintre cele mai mari nume din muzică

Kim Kardashian – 1,4 miliarde de dolari

Unul dintre cele mai cunoscute nume de pe planetă, vedeta de reality Kim Kardashian, are o avere netă raportată de 1,4 miliarde de dolari.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Semne zodiacale cărora le place cearta

Devine foarte frustrant să vorbești cu cineva care nu este suficient de rațional. Se gândește să-i abordeze pe cei care iubesc lupta, nu înțeleg situația și sunt foarte morocănoși. Este o chestiune de zonă gri, despre cum să vorbești cu acești oameni, deoarece sunt mereu în fața unei răbufniri explozive. Identificarea unor astfel de oameni pe baza semnelor lor zodiacale este o modalitate excelentă de a evita astfel de oameni, […]

today15 iunie 2023

0%