Life

Cele mai bune albume din 2022

today21 decembrie 2022

Fundal

Beyoncé a lăsat muzica să vorbească de la sine, Taylor Swift a lansat un clasic, iar Bad Bunny a spart Spotify și Apple Music cu o capodopera care definește vara.

Cele mai bune albume din 2022

Drake, “Honestly, Nevermind”

Să recunoaștem: Drake, rapperul, nu a lovit la fel în 2022 ca în 2011. În „Honestly, Nevermind”, Champagne Papi își abandonează rădăcinile hip-hop pentru ritmuri luxuriante de club, experimentând sunete captivante pe care nimeni nu le-a auzit venind de la animatorul din spatele „The Motto” și „God’s Plan”.

Taylor Swift, „Midnights”

Taylor Swift a ieșit din pădurile „Folclor” și „Evermore” mai ciudat ca niciodată. Cel de-al zecelea album al ei, „Midnights”, documentează în mod uimitor 13 nopți nedormite cu versuri autobiografice despre auto-ura („Anti-Hero”), majorat („You’re On Your Own, Kid”) și intrigant pentru a declanșa o poveste de dragoste. („Miniul principal”). Este un amestec sonor de „1989” și „Reputation” cu aceeași compoziție magică de la creion la hârtie, care îi va asigura lui Swift un loc râvnit în Rock and Roll Hall of Fame într-o zi.

Rosalía, „Motomami”

Dacă există o limită, Rosalía o va împinge. Caz concret: „Motomami” experimental, produs în mod genial, este un deget mijlociu mare pentru genurile muzicale, îmbinând totul, de la flamenco la hip-hop la reggaeton la bachata. Și cumva, funcționează. Dacă asii colaboratori ai Rosalíei The Weeknd („La Fama”) și Pharrell Williams („Hentai”) sunt vreun indiciu al puterii sale de vedetă, numele ei va fi pe buzele oamenilor în anii următori.

Bad Bunny, „Un Verano Sin ți”

Bad Bunny a avut un singur scop în minte în timp ce a răscolit idei pentru al patrulea album al său: să-l facă cel mai „fericit” din cariera lui. Misiune indeplinita. Nu lăsa inima încruntă de pe coperta să te păcălească pentru că „Un Verano Sin Ti” este o vacanță jubiloasă prin insulele Caraibe, aducând un omagiu muzicienilor locali pricepuți care au transformat un tânăr portorican pe nume Benito Antonio Martínez Ocasio într-un hit. Cu imnuri de vară precum „Tití Me Preguntó” și „Después de la Playa”, nu este de mirare „Un Verano Sin Ti” a fost cel mai difuzat album din 2022.

Beyoncé, “Renaissance”

Cu al șaptelea ei album, Beyoncé a decis să lase muzica să vorbească de la sine. Fără videoclipuri, niciun film însoțitor, nici măcar un spectacol. Și ce declarație a făcut. „Renașterea” este un triumf în carieră, o sărbătoare coerentă a muzicii house și a pionierilor negri care au menținut genul în viață zeci de ani. Queen Bey devine murdară în „Plastic Off the Sofa”, prelevează legendele dansului Robin S. și Donna Summer în „Break My Soul” și, respectiv, „Summer Renaissance”, și oferă cea mai grozavă melodie a ei de la „Love on Top” cu „Cuff It”. .” Deci, da, și-a câștigat dreptul de a se lăuda: „ Sunt numărul unu / Sunt singurul”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Primarul Marius Dulce a participat la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia

Primarul Marius Dulce a participat zilele acestea la şedinţa Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, ultima organizată în acest an. Pe ordinea de zi au figurat proiectele de hotărâre care au vizat activitatea ADR Sud Muntenia în anul care tocmai se încheie. Tot în cadrul acestei întâlniri de lucru s-au aprobat, printre altele, bugetul Agenţiei pentru 2023 precum şi distribuirea fondurilor destinate dezvoltării urbane și a regenerării urbane în cadrul Programului […]

today21 decembrie 2022

0%