Divers

Cele mai bune mașini pentru șoferii tineri

today15 aprilie 2021

Fundal
Ești dornic să-ţi începi viața la volan? Dacă da, următorul pas este o ducumentare temeinică pentru a te hotărî ce anume să achiziţionezi.

Iar dacă te-ai hotărât pentru o maşină second hand, sfatul nostru este ca înainte să o cumperi să apelezi la serviciile unei platforme auto online de verificare a istoricului acesteia. Deoarece există posibilitatea ca unele autoturisme să fi avut probleme majore, de care trebuie să fii conștient, iar un raport istoric al mașinii te va ajuta foarte mult. Iar aceste probleme , ca de exemplu fraudarea kilometrajului vor duce la cheltuieli imprevizibile cu întreţinerea autovehiculului. Pentru un raport istoric complet al viitoarei tale maşini noi îţi recomandăm www.checkcardna.com, care îţi poate dezvălui, de asemenea, istoricul accidentelor acesteia, dar şi o verificare în baza de date a vehiculelor furate sau informaţii despre vânzările anterioare (preț, data vânzării).

În continuare îţi vom prezenta trei modele de autoturisme potrivite pentru şoferii tineri, având ca avantaj competitiv prețul acestora. Sunt ieftine atât de cumpărat, dar şi de asigurat datorită motoarelor lor mai mici, aşa că aceste trei mașini reprezintă alegerea ideală pentru șoferii tineri.

  1. Ford Fiesta. O alegere inspirată pentru şoferii începători datorită opțiunii MyKey, care permite restricționarea unor funcții și performanțe ale mașinii pentru a îmbunătăți siguranța şoferului. Astfel, atât viteza maximă, cât şi volumul stereo pot fi limitate, pentru siguranţa conducătorului auto. Chiar întregul sunet este oprit dacă nu este fixată centura de siguranță. S-ar putea spune că ai cu tine o bonă care te verifică permanent, însă este mai bine să ajungeţi întregi la destinaţie, nu-i aşa?!
  2. Skoda Fabia. Este una dintre cele mai sigure mașini pe care le poți cumpăra, cu un rating Euro NCAP de cinci stele acordat în anul 2014. Însă punctul forte al Skodei Fabia este că o veţi simţi mult mai mare şi încăpătoare decât este de fapt. Doi tineri înalți se vor simți confortabil în spate, iar portbagajul de 330 de litri este mai mare decât media pentru un supermini precum Ford Fiesta, ceea ce îl face practic pentru călătoriile pe distanțe mai lungi sau excursiile de weekend.
  3. Seat Ibiza – cea mai bună mașină pentru șoferii tineri care pun siguranța pe primul loc. Unul dintre motivele majore pentru care Ibiza se vinde atât de bine se datorează nivelurilor sale de siguranță a ocupanților. Una dintre cele mai sigure mașini mici disponibile, Seat Ibiza a fost distinsă cu cinci stele de Euro NCAP în 2017. A obținut un scor de 95% pentru ocupanții adulți, clasându-se peste mașini mult mai mari și mai scumpe precum Kia Stinger și Skoda Karoq. Testerii de la Euro NCAP au remarcat, de asemenea, și eficiența sistemului său de frânare de urgență autonomă. Sistemul Seat poate detecta atât vehiculele, cât și pietonii, ceea ce a făcut să obțină un astfel de scor la testare.

Indiferent însă de modelul second hand ales, nu uitaţi că înainte de a bate palma cu vânzătorul, persoană particulară sau dealer, să verificaţi istoricul autoturismului. Bestvindecoder.com vă oferă accesul la numeroase platforme care oferă potențialilor proprietari de vehicule asistență VIN (numărul de identificare a vehiculului), pentru a afla toate informațiile dorite.

Scris de: Buterez Dorin

Articolul precedent

Divers

TRATAMENTE RIDURI CU ACID HIALURONIC

Ridurile faciale pot fi de două tipuri: statice sau de expresie. Ridurile statice sau gravitaționale sunt cele produse de îmbătrânirea cronologică a pielii sau foto-îmbătrânirea care apare îndeosebi la persoanele expuse cronic la radiații ultraviolete. Cele mai frecvente sunt în zona pliului nazolabial (pliurile de la baza nasului care se continuă spre colțurile gurii). Ridurile statice pot fi tratate prin injectarea de fillere dermice, cum ar fi acidul hialuronic. Ridurile […]

today15 aprilie 2021

0%