Radio Voces Campi

Cele mai empatice semne zodiacale

today6 iulie 2023

Fundal

Unii oameni au mai multă empatie, iar alții au mai puțină – iar cei care sunt empatici sunt deosebit de deschiși la starea emoțională a altora.

Empatia este capacitatea de a prelua și de a înțelege energia celorlalți, care poate fi fericită sau înspăimântătoare. Adevărații empatici (care reprezintă doar 1-2% din populație) simt emoțiile celorlalți și le procesează intern.

Cele mai empatice semne zodiacale

1. Pești

Peștii sunt câștigători când vine vorba de semne empatice. Este destul de greu să fii pe placul oamenilor, dar se întâmplă să fii și un adevărat empatic și, între cele două lucruri, ești practic într-o stare de agitație și anxietate non-stop. Știi când membrii familiei tale suferă. Odată ce Peștii simt durerea, apare capacitatea lor înnăscută și nevoia de ajutor.

2. Taur

Sunt Tauri empatici? Aceasta este o întrebare la care mulți s-ar putea gândi și vor fi surprinși de răspuns. Taurul este incredibil de sensibil la emoțiile celorlalți, chiar și în ton psihic cu cei din jurul tău. Este cel mai bun prieten pe care l-ar putea avea oricine pentru că este un adevărat empatic, care poate liniști pe cineva cu dragoste și bunătate.

3. Fecioara

Ca mecanism de supraviețuire ești rece și inacceptabilă; cu toate acestea, este doar o fațadă. Simți totul foarte profund, mai ales când vine vorba de animale. Dacă un animal este în suferință, abia poți respira. Empatia este adânc înrădăcinată în tine și este, de asemenea, chinuitoare.

4. Scorpion

Când simți că un prieten are probleme, faci tot posibilul pentru a fi acolo pentru el. Deși ești empatic, de multe ori ești dezamăgit cu propriile emoții.

5. Vărsător

Nu suporti ideea ca cineva să fie lăsat deoparte sau trist și petreci ani de zile încercând să-i faci pe oameni fericiți. Vărsătorul este una dintre cele mai pline de compasiune semne zodiacale.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce trăsături de personalitate dezvăluie aroma preferată de înghețată

Dacă nu știai, îți spunem noi, trăsăturile de personalitate sunt legate de aroma ta preferată de înghețată. Oamenii de știință au numit studiul preferințelor alimentare hedonism alimentar. Există o oarecare corelație între alimentele care îți plac și personalitatea ta. Iubitorii de vanilie sunt impulsivi. Vanilia este una dintre cele mai simple arome de înghețată, dar fanii săi sunt, de fapt, probabil colorați, impulsivi, idealiști care își asumă riscuri, care „se […]

today6 iulie 2023

0%