Life

Cele mai fascinante povești din spatele numelor celebrităților

today17 iunie 2022

Fundal

Nu orice celebritate se naște cu un nume potrivit pentru scenă, așa că adesea aleg un alt nume pentru a le ajuta să iasă în evidență. Raționamentul din spatele numelor pe care le aleg poate varia de la emoție la sălbatic.

Doja Cat și-a dat numele după două lucruri pe care le iubește — iarba (aka doja) și pisicile. Numele ei real este Amala Ratna Zandile Dlamini.

Inițial, Alicia Keys a vrut să se numească „Alicia Wilde”, dar mama ei a oprit-o și a ajutat-o să se hotărască pentru „Keys” (ca un pian). Numele ei adevărat este Alicia Augello Cook.

The Weeknd a scos un „e” din numele său de scenă din cauza problemelor de drepturi de autor cu o trupă canadiană numită Weekend. Numele lui adevărat este Abel Makkonen Tesfaye.

Porecla lui Cardi B în copilărie a fost „Bacardi”, deoarece numele surorii ei este „Hennessy”, dar ea l-a scurtat după ce contul ei de Instagram a fost șters. Numele ei adevărat este Belcalis Almanzar.

Mama lui Snoop Dogg l-a poreclit după Snoopy din cauza cât de mult iubea personajul Peanuts din copilărie. Numele său real este Calvin Cordozar Broadus Jr.

Producătorul lui Lady Gaga, Rob Fusari, a poreclit-o „Gaga” după melodia Queen „Radio Ga Ga”, iar ea a adăugat „Lady” datorită conotațiilor sale regale. S-a născut sub numele de Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Numele de scenă al lui Pink este o referire la Mr. Pink, personajul Reservoir Dogs al lui Steve Buscemi. Numele ei adevărat este Alecia Beth Moore.

Jay-Z și-a ales numele de scenă pentru a-l onora pe Jaz-O, mentorul și producătorul său. Numele lui adevărat este Shawn Corey Carter.

 

Când avea 14 ani, Eminem a început să cânte rap sub numele „M&M”, care erau inițialele sale și apoi a evoluat în „Eminem”. Numele său real este Marshall Bruce Mathers III.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Ce au servit călătorii în ultima zi pe Titanic

O bucată de hârtie îngălbenită, datată din 14 aprilie 1912, a fost vândută acum câțiva ani la o licitație pentru suma de 88.000 de dolari. Este vorba de meniul ultimului prânz gourmet servit pe Titanic. Titanicul s-a lovit de un aisberg la finalul zilei, la 23:40 și s-a scufundat trei ore mai târziu. Documentul care a supraviețuit dezastrului ne arată o mica parte din cum s-a desfășurat ultima zi a […]

today17 iunie 2022

0%