Life

Cele mai gurmande zodii

today10 martie 2023

Fundal

Nu există om care să nu aprecieze preparatele gustoase și de calitate, dar anumite semne zodiacale nu refuză niciodată o porție de mâncare, indiferent de oră! Le pasionează și gătitul, iar mersul la restaurant este una dintre activitățile lor preferate. 

Locul 5: Capricorn 

Pe locul 5 în topul zodiilor gurmande se află Capricornul. Această zodie face din alegerea preparatelor un adevărat ritual – niciodată nu ajunge nepregătită la restaurant și se gândește bine înainte să își comande mâncarea.

Nu refuză preparatele de tip fast-food, dar nici pe cele sofisticate. Te vei simți foarte bine dacă vei avea plăcerea să ieși la masă cu acest semn de pământ, deoarece apreciază calitatea și originalitatea! 

Locul 4: Săgetător 

Săgetătorul niciodată nu se dă înapoi de la experiențe noi! Îi place să încerce preparate din culturi diferite și este fascinat de tehnicile bucătarilor. Cunoaște cele mai bune restaurante, așa că nu te teme să ieși în oraș cu un Săgetător!

Locul 3: Rac 

Acest semn zodiacal își dorește să aibă grijă de cei din jur și este foarte satisfăcut când ceilalți sunt mulțumiți de preparatele pe care le gătește. Racul are tendința de a pregăti rețete care au fost transmise din generație în generație și întotdeauna se bazează pe preparate pe care deja le-a încercat, scrie „Best Life‟. 

Locul 2: Fecioară

Se știe despre zodia Fecioară că este pretențioasă, dar când vine vorba de mâncare, ea încearcă tot ce este nou în meniu. Îi place să testeze cele mai nebunești preparate și să mănânce în restaurante speciale. De asemenea, în familie, îi place să dețină rolul de „chef‟! 

Locul 1: Taur 

Cei mai mari gurmanzi ai zodiacului sunt nativii zodiei Taur. Aceste semne de pământ își organizează mesele și au un respect profund pentru mâncare. Se bucură când încearcă preparate noi și dețin secretele pentru cele mai gustoase preparate. 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Schimbări pozitive pe care le poți face în viața ta chiar acum

  Există multe acțiuni și obiceiuri pozitive pe care știm că ar trebui să le facem, cum ar fi să ne antrenăm, să mâncăm sănătos și să nu cheltuim peste posibilitățile noastre. Viața nu este întotdeauna despre repere mari și îndrăznețe. Este, de asemenea, despre lucrurile mici care ne pot aduce un stil de viață mai pozitiv și mai împlinit. Dacă simți la fel, atunci ar trebui să știi că […]

today10 martie 2023

0%