Life

Cele mai lungi relații de la Hollywood care dovedesc că dragostea poate dura

today30 mai 2022

Fundal

Justin Timberlake și Jessica Biel: 15 ani

Timberlake și Biel nu au fost întotdeauna el mai puternic cuplu, s-au despărțit timp de trei luni în 2011, înainte de a-și mai da o șansă. Din fericire de atunci sunt împreună. După nunta din 2012, Biel l-a născut pe fiul lor, Silas, în 2015. În 2020, cei doi și-au întâmpinat cel de-al doilea copil, Phineas, după o sarcină secretă.

John Legend și Chrissy Teigen: 16 ani

Acest cuplu puternic s-a întâlnit pe platoul videoclipului muzical al lui Legend pentru „Stereo” în 2006, și de atunci au rămas împreună. De atunci, s-au căsătorit, au jucat împreună într-un alt videoclip muzical, au doi copii adorabili și au creat un imperiu.

Matthew McConaughey și Camila Alves: 16 ani

McConaughey și Alves sunt împreună din 2006 și s-au căsătorit în 2012. Cuplul discret locuiește în Texas și au trei copii împreună. În 2016, starul „Interstellar” a împărtășit povestea propunerii sale cu Esquire. „Îmi amintesc că m-am așezat în genunchi, uitându-mă în ochii ei. Îmi amintesc chipul ei. Îmi amintesc că i s-a tăiat respirația”, a spus el.

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi: 17 ani

Ellen DeGeneres a cunoscut-o pe Portia de Rossi în 2004, iar cele două s-au căsătorit ulterior în 2008. În numărul din octombrie 2016 al revistei People, unde Ellen a apărut pe coperta, ea a spus că este căsătorită cu „cea mai bună prietenă a ei”. „Eu și Portia ne spunem constant: „Suntem atât de norocoase”.

Prințul William și Kate Middleton: 18 ani

Prințul William și Kate Middleton s-au întâlnit studenți fiind la Universitatea St. Andrews în 2004. Ei s-au despărțit în 2007 pentru scurt timp, doar ca să se împace mai târziu în acel an. S-au logodit în 2010 și au avut o nuntă regală în 2011. Și, deși sunt membri ai familiei regale, Kate și William au spus clar că au o relație iubitoare cu distracție, ca toți ceilalți.

Evident că amândoi avem parte de un timp distractiv împreună, amândoi avem un simț al umorului foarte bun în privința lucrurilor, suntem cu picioarele pe pământ”, a spus Prințul William în timpul logodnei lor. Au trei copii împreună: George, Charlotte și Louis.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

David Beckham își uimește fanii cu o fotografie a surorii sale mai mari

David a împărtășit o fotografie incredibil de rară a surorii sale mai mari, Lynne Georgina. Tată a patru copii a postat două instantanee cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a surorii sale. Fanii s-au grăbit să reacționeze la imagini, un număr foarte mare trimițând mesaje de la mulți ani pentru Lynne. „E dubla mamei tale”, a remarcat unul, în timp ce al doilea a glumit: „Omg sora ta te va […]

today30 mai 2022

0%