Life

Cele mai narcisiste semne zodiacale

today1 septembrie 2023

Fundal

În timp ce narcisismul este prezent în viața noastră, există unele semne zodiacale mai mult decât altele care sunt predispuse să se pună pe primul loc în vârful unei piramide.

Leu

În cel mai bun mod, încrederea contagioasă pe care o au Leii ne dă voie celorlalți să ne iubim pe noi înșine și să credem că suntem demni de iubirea celorlalți. În cel mai rău caz, Leii operează dintr-un loc al ego-ului rănit sau al nesiguranței profunde iar lucrurile se întunecă, cum ar fi dragostea, validarea, sexul sau succesul nu pot să-i satisfacă sau să-i stabilizeze ca și bărbat.

Capricorn

Capricornul este condus de planeta Saturn. Ei știu că nu este ușor să ajungi în vârf, dar nici nu respectă pe nimeni care nu este dispus să moară încercând. Capricornii sunt orientați spre obiective și acest lucru se poate traduce prin auto-absorbție totală, un deficit de empatie și o dorință nemiloasă de a face orice și de a cuceri pe oricine, pentru a merge înainte.

Vărsător

Hiper-independența este un fel de auto-implicare, iar aceștia au tendința de a purta autosuficiență ca o medalie de război/insignă de merit. Vărsătorii sunt prețuiți pentru obiectivitatea și idealurile lor progresive, dar trebuie remarcat că detașarea de emoție nu sugerează întotdeauna o putere asupra acesteia. Dimpotrivă, poate reprezenta o incapacitate de a procesa și de a empatiza, două semne distinctive ale ființei umane sănătoase.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Administrație

Astăzi începe Târgul de Toamnă

Astăzi, la Călărași începe Târgul de Toamnă, eveniment care se va încheia pe 8 septembrie. 17 terase sunt amplasate în bâlci cu specialități din pește și carne. De asemenea, vor funcționa și 20 de unități de alimentație, care servesc gogoși, clătite, kurtos kalacs, îngheţată, sucuri. Totodată sunt prezenți și agenţi economici care comercializează articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, unelte, electronice și electrocasnice, legume şi fructe. În parcul de distracţii funcţionează […]

today1 septembrie 2023

0%