Life

Cele mai prefăcute zodii

today19 iulie 2023

Fundal

Unii oameni sunt foarte conștienți din punct de vedere emoțional și intelectual de mediul înconjurător și sunt foarte înțelepți în a gestiona oamenii și situațiile. Cu toate acestea, unii oameni pur și simplu se prefac că sunt înțelepți și conștienți, pentru a fi apreciați de toată lumea. Astfel de oameni tânjesc atenția, recunoașterea și validarea celorlalți. Ei se comportă foarte matur în public, în timp ce arată o față falsă atunci când sunt alături de alții.

Gemeni

Acest semn este cunoscut pentru dubla sa personalitate. Gemenii sunt foarte expresivi, chiar dacă nu este locul potrivit pentru a face acest lucru. Ei nu gândesc înainte de a vorbi, chiar dacă propovăduiesc cuvinte înțelepte.

Rac

Întotdeauna simt nevoia să arate celorlalți cât de inteligenți sunt. Deci, atunci când există un argument interesant, Racii vor interveni imediat pentru a-și arăta capacitățile intelectuale. Uneori, pot fi destul de deștepți.

Leu

Le place să fie în lumina reflectoarelor tot timpul. Ei absorb toată atenția oamenilor. Leii caută mereu modalități de a fi populari și toată lumea adoră să fie în preajma unei persoane înțelepte care poate oferi iluminare, sfaturi și înțelepciune.

Săgetător

Ei vor să se integreze fără efort într-un grup, mai ales în situațiile în care le este destul de dificil să se amestece cu oamenii. Ei vor să fie auziți, luați în serios și să fie persoane importante într-un grup. Săgetătorii se prefac apoi că sunt înțelepți și cunoscători, astfel încât ceilalți să le poată vorbi mai des.

Fecioară

Ele pretind că le pasă profund de o problemă globală esențială, dar în interior, vor doar să câștige validarea altora. Ele caută în mod constant sprijin de la ceilalți și simt că singura modalitate de a face asta este pretinzând că sunt altcineva. Chiar dacă acest lucru pare complet fals, fecioarele sunt pregătite pentru provocare, se vor preface că spun lucruri înțelepte chiar dacă habar nu au despre ce vorbesc.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cum poți învinge anxietatea

Anxietatea este o tulburare de natură psihică care poate cauza sentimente de teamă și atacuri de panică, fără un motiv real. Anxietatea temporară este o stare normală, cu care oricine se poate confrunta la un moment dat. Însă când stările de anxietate devin copleșitoare, ele pot interfera cu stilul tău de viață și îți pot fi dăunătoare, informează „Healthline‟.  Regula 333 este o tehnică eficientă care te ajută să faci […]

today19 iulie 2023

0%