Life

Cele mai scurte căsătorii în lumea celebrităților

today2 noiembrie 2022

Fundal

Căsătoriile și divorțurile rapide afectează atât cuplurile obișnuite, cât și celebritățile de la Hollywood. Mai multe cupluri nu au ajuns să supraviețuiască împreună nici măcar un an. Să fie regulile de vină, incompatibilitatea sau lipsa dragostei?

Britney Spears și Jason Alexander: 55 de ore

La primele ore ale zilei de 3 ianuarie 2004, prietenii din copilărie au spus „Da” în infama Capela de nuntă albă A Little White din Las Vegas, ambii îmbrăcați în blugi albaștri, air Brit avea și o pălărie. La doar 55 de ore mai târziu, odată ce echipa prințesei pop a aflat despre căsătoria impulsivă, nunta a fost anulată, susținând că Spears „nu înțelegea acțiunile ei în măsura în care nu era capabilă să accepte căsătoria”. Spears însăși s-a referit la incident ca fiind „proastă și rebelă”, apoi s-a căsătorit cu Kevin Federline în octombrie următor (înainte de a depune cererea de divorț puțin peste doi ani mai târziu).

Nicolas Cage și Erika Koike: 4 zile

Înainte ca cea mai mare parte a lumii să știe că Cage se întâlnește cu make-ul artista, s-au căsătorit și aproape imediat s-au despărțit. La patru zile după ce s-a căsătorit cu Koike într-o ceremonie secretă din Las Vegas în martie 2019 și la doar câteva ore după ce a fost văzut având o ceartă foarte publică cu ea, Cage a depus o cerere de anulare.

Tracey Edmonds și Eddie Murphy: 14 zile

În ziua de Anul Nou 2008, Edmonds și Murphy s-au căsătorit într-o ceremonie romantică la apus, pe o insulă privată din Polinezia Franceză. Exact două săptămâni mai târziu, și-au anunțat despărțirea. Cu toate acestea, din moment ce au amânat să-și obțină licența de căsătorie în SUA – găzduind doar ceea ce ei numeau o „ceremonie simbolică” – în loc să depună în mod oficial divorțul, Edmonds și Murphy au trebuit pur și simplu să-și anuleze planurile pentru legalitatea din Statele Unite.

Mario Lopez și Ali Landry: 18 zile

După ce s-au întâlnit timp de șase ani, Lopez și Landry s-au căsătorit într-o ceremonie romantică în Mexic în aprilie 2004, doar pentru a solicita divorțul peste două săptămâni. Ani mai târziu, Lopez a confirmat în sfârșit zvonurile că despărțirea ar fi avut loc pentru că a înșelat-o pe Landry în timpul petrecerii burlacilor. „M-am îmbătat și am fost puțin prea prietenos cu o domnișoară”, a scris el în memoriile sale din 2014. „Când a venit timpul să mă întorc acasă, fulgerul m-a lovit cu adevărul: nu eram îndrăgostit. Dar am mers la altar oricum. Ali a fost rănită și furioasă, pe bună dreptate”.

Jeremy Thomas și Drew Barrymore: 39 de zile

În martie 1994, când Barrymore avea doar 19 ani, ea i-a spus „Da” proprietarului barului, în vârstă de 31 de ani, în timpul unei nopți de petrecere, după doar șase săptămâni de întâlniri. „Așa e soarta”, a spus Barrymore pentru People despre nunta ei improvizată. Destul de fatal, puțin peste o lună mai târziu, s-au despărțit oficial.

Kris Humphries și Kim Kardashian: 72 de zile

La exact 72 de zile după difuzarea nunții lor fastuoase din august 2011 cu milioanele de telespectatori a filmului Kim’s Fairytale Wedding: A Kardashian Event, Kim K a cerut divorțul de iubitul ei star NBA, invocând diferențe ireconciliabile. „Singurul lucru care mă deranjează cu adevărat este atunci când oamenii spun că căsnicia mea a fost falsă”, a scris Humphries mai târziu într-un comunicat din martie 2019. „Cu siguranță sunt multe despre acea lume care nu sunt în întregime reale. Dar relația noastră reală a fost 100% reală”.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Doi ani i-au trebuit lui Heidi Klum pentru a-și crea costumul de Halloween

Halloween-ul nu s-a terminat până când Heidi Klum – regina sărbătorilor – nu și-a dezvăluit costumul. În trecut, supermodelul german-american s-a transformat în Jessica Rabbit, Fiona lui Shrek. Pur și simplu nu există nici un concept prea teatral sau ciudat pentru ca ea să poată realiza la petrecerea ei anuală. Anul acesta, ea și-a surprins și și-a încântat fanii devenind un vierme. Deși Klum nu a reușit să găzduiască petrecerile […]

today2 noiembrie 2022

0%