Life

Cele mai toxice relații de cuplu de la Hollywood

today21 februarie 2022

Fundal

La Hollywood există multe drame. Vedetele au obiceiuri dintre cele mai neobișnuite, care pot influenţa viaţa de cuplu. Însă în cazul acestor celebrități, lucrurile au degenerat, iar dragostea lor s-a transformat într-un adevărat spectacol de circ.

Cu zeci de paparazzi pe urmele lor, celebritatea poate fi uneori copleşitoare, mai ales dacă în relaţia lor de cuplu există tensiune. De-a lungul timpului, în lumea de la Hollywood, au existat câteva cupluri care au atras atenţia, mai mult decât altele, din cauza toxicităţii din relaţie.

Pamela Anderson şi Tommy Lee

S-au cunoscut în ajunul Anului Nou, în 1994, iar după câteva zile, cei doi s-au căsătorit în Mexic. În locul verighetelor, cei doi au optat pentru tatuaje permanente, cu numele celuilalt, pe degete. După 3 ani de mariaj, Tommy Lee a fost arestat pentru comportament abuziv faţă de Pamela. Se spune că Lee ar fi fost abuziv inclusiv cu copiii şi că deţinea în mod ilegal o armă de foc.

Johnny Depp şi Amber Heard

Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare „The Rum Diary‟ şi de acolo relaţia lor a început să evolueze. Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar un an mai târziu, Amber Heard a depus actele de divorţ şi a obţinut un ordin de restricţie temporar din partea autorităţilor, deoarece spunea că actorul a abuzat-o fizic. Depp a negat că şi-ar fi lovit fosta soţie.

Povestea de dragoste dintre Madonna şi Sean Penn

Relația a început în anul 1985, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare al videoclipului „Material Girl‟. Relaţia lor a evoluat rapid, iar după câteva luni, cei doi s-au căsătorit. În timp lucrurile au început să degenereze, din cauza temperamentului lui Sean Penn. Se spune că actorul avea crize de gelozie, dacă se apropia cineva de artistă. De asemenea, s-a zvonit că Penn ar fi abuzat-o ani de zile pe cântăreaţă. În cele din urmă, au divorţat.

 Selena Gomez şi Justin Bieber

Ei şi-au început relaţia în 2011, însă nu a fost una armonioasă. S-a spus că s-ar fi înşelat unul pe celălalt şi că s-ar fi rănit reciproc. Într-un interviu, Justin Bieber a recunoscut că nu s-a comportat potrivit cu Selena.

Chris Brown şi Rihanna

Aceștia s-au întâlnit pentru prima oară în 2005, iar 3 ani mai târziu, au recunoscut oficial că sunt împreună. Relaţia lor părea a fi una fericită, până în momentul în care Chris Brown a fost arestat, deoarece a agresat-o fizic pe Rihanna. Brown a pledat vinovat şi a fost condamnat la cinci ani de închisoare, pentru violenţă domestică. Rihanna a cerut şi un ordin de restricţie.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

6 lucruri de care ar trebui să ții cont dimineața

Fie că vorbim de planificare, de mișcare sau de luarea unor decizii, sunt multe lucruri de care ar trebui să ținem cont dimineața, pentru a reduce stresul și anxietatea. Ce ar trebui să fie pe lista ta? 1. Nu-ți planifica ziua la prima oră a dimineții În schimb, fă o listă cu o seară înainte. Vei dormi mai bine. După cum spune David Allen, autorul cărții Getting Things Done, „Capul […]

today21 februarie 2022

0%