Life

Celebrități care au aflat de pe internet că relațiile lor s-au încheiat

today12 octombrie 2023

Fundal

1. Jennie Garth

Jennie Garth s-a căsătorit cu soțul ei Dave Abrams în 2015, la doar un an după ce s-au întâlnit pentru prima dată. Privind în urmă, Jennie spune că cuplul „a grăbit” relația, iar Dave nu a știut cum să facă față „când lucrurile au devenit dificile”. În cele din urmă, Dave a decis să depună o cerere de divorț, dar se pare că nu i-a spus lui Jennie. Ea spune că a aflat știrile de la TMZ.

Am aflat că a cerut divorțul de la TMZ”, a spus Jennie. „A fost o mare problemă pentru mine. Așa că l-am folosit în emisiune, pentru că de ce să nu folosim lucrurile care ne rănesc cel mai mult și apoi să le luăm puterea și să le facem amuzante.”

2. Naya Rivera

În memoriile regretatei Naya Rivera, Sorry Not Sorry, ea a scris că a aflat de sfârșitul logodnei sale cu Big Sean pe internet. În timp ce se uită înapoi, Naya a explicat că ea și rapperul s-au certat, iar când s-a întors în LA, ea l-ar fi prins petrecând cu o altă femeie. În loc să încheie lucrurile față în față, Naya spune că Big Sean a cerut unui publicist să facă o declarație.

„Așa că am aflat că nu mă mai căsătoresc de pe INTERNET, în același timp cu restul lumii. Nu numai că nu ne mai căsătorim, dar se pare că nici măcar nu mai eram împreună”, a scris Naya.

3. Kris Humphries

Când Kim Kardashian a cerut divorțul de Kris Humphries după 72 de zile de căsătorie, el nu a știut că se va întâmpla până când a apărut în ziare. La acea vreme, Kris a spus că a fost „devastat” să afle despre divorț și că a vrut să facă lucrurile să funcționeze.

„Îmi iubesc soția și sunt devastat să aflu că a cerut divorțul. Sunt angajat în această căsătorie și în tot ceea ce reprezintă acest legământ. Sunt dispus să fac tot ce este necesar pentru ca acesta să funcționeze”, a spus el într-o declarație pentru TMZ. .

4. Alice Evans

Sfârșitul relației dintre Alice Evans și fostul ei soț Ioan Gruffudd a fost incredibil de dramatic – și o mare parte a fost difuzată online. Când știrea despre despărțirea lor a fost făcută publică, iar Ioan și-a arătat noua iubită, Alice a trimis o serie de tweet-uri sfâșietoare. În postările ei, ea a recunoscut că cuplul avea probleme conjugale de ani de zile, timp în care credea că Ioan are o aventură în secret.

În timp ce explica situația, Alice a spus că Ioan s-a mutat de fapt la începutul anului 2021, dar le-a spus copiilor lor că există posibilitatea ca cuplul „să nu divorțeze”. Doar câteva săptămâni mai târziu, a ajuns să depună cererea de divorț, despre care Alice spune că a fost incredibil de dificil.

S-a mutat în ianuarie anul acesta și am aflat că a cerut divorțul doar câteva săptămâni mai târziu, când am citit-o pe un site de bârfă. Ce credulă am fost! Mă simțeam ca într-o cameră fără ferestre și nu puteam respira”, a scris Alice.

5. Drake Bell

Drake Bell și soția sa Janet Von Schmeling s-ar fi despărțit probabil în 2022, dar divorțul lor a fost totuși o surpriză pentru actor. În aprilie 2023, la doar o săptămână după ce Drake a fost dat dispărut pentru scurt timp, Janet a cerut divorțul, invocând diferențe ireconciliabile. În urma știrii, Drake a apelat la rețelele de socializare și a susținut că nu știa că se va întâmpla.

Am aflat că soția mea a cerut divorțul de la TMZ”, a scris el într-o postare acum ștearsă pe X (fostul Twitter).

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

5 zodii care trăiesc prea mult în trecut

Toată lumea știe că există persoane care nu se pot opri să aducă în discuție „vremurile bune” și se opresc constant asupra trecutului. Ei compară mereu viața de acum cu ceea ce a fost în trecut. Ei tind să rămână de amintiri și merg întotdeauna cu ceea ce a funcționat cândva pentru ei. 1. Berbec Berbecul a găsit în trecut anumite lucruri care să funcționeze pentru ei și de aceea […]

today12 octombrie 2023

0%