Life

Celebrități care au avut locuri de muncă obișnuite înainte de a deveni faimoase

today3 februarie 2022

Fundal

Nu toate celebritățile s-au născut în lumina reflectoarelor. Unele vedete și-au petrecut mulți ani urcând pe scara Hollywood-ului. Și înainte de asta, ei bine, erau doar angajați! Cântăreţi, actori, chiar şi un fost preşedinte povestesc acum amuzaţi de primele lor locuri de muncă.

Kanye West a lucrat ca asistent de vânzări în Gap

Înainte de a pătrunde în industrie ca rapper de succes, Kanye West a lucrat ca asistent de vânzări în Gap. Cu toate acestea, nu-l putem vedea câștigând trofeul angajatul lunii, cu versurile de pe albumul său de debut „The College Dropout” în care proclamă că obișnuia să fure din magazin!

 

Pink nu se ferea să servească în timp ce fuma

Cântăreaţa Pink a lucrat nu la unul, ci la trei restaurante fast-food diferite, Wendy’s, Pizza Hut şi McDonald’s. Superstarul n-a fost tocmai angajat model. Ea a declarat pentru The Associated Press că obişnuia să fumeze când servea la geam pentru drive-thru. De asemenea, a mărturisit că le mai dădea gratuit prietenilor cartofi prăjiţi.

 

Madonna a lucrat doar o zi la un fast-food

Superstarul Madonna a trecut prin multe până să atingă succesul. A avut o perioadă în care a fost nevoită să accepte o slujbă la fast-food-ul Dunkin’ Donuts aflat în Times Square, New York. Din păcate, n-a rezistat mai mult de o zi. A fost concediată după ce a stropit un client cu jeleu.

Eva Mendes, la un stand într-un mall

A ajuns actriţă şi model de succes, dar în adolescenţă s-a ocupat cu altceva. Eva Mendes şi-a câştigat primii ei bani lucrând la Hot Dog on a Stick, un stand de limonadă dintr-un mall din Los Angeles.

 

Barack Obama vindea îngheţată

Înainte de a se muta la Casa Albă, fostul preşedinte al SUA, Barack Obama, a vândut îngheţată într-un magazin Baskin-Robbins. Într-un eseu pe LinkedIn, Obama a scris că acel job l-a învăţat „responsabilitatea, munca grea, echilibrarea unui loc de muncă cu prietenii, familia şi şcoala.”

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Sub Marele Zid Chinezesc se află cea mai adâncă gară pentru trenuri de mare viteză din lume

Finalizată în 2019, stația se află la o aruncătură de băț de intrarea în Badaling, cea mai populară secțiune a zidului vechi de secole. Pentru a proteja monumentul emblematic de daune structurale, linia de cale ferată și gara au fost construite adânc în subteran. La o adâncime de 102 metri și acoperind o suprafață de peste 36.000 de metri pătrați, se spune că structura cu trei etaje este cea mai […]

today3 februarie 2022

0%