Life

Celebrități care au avut relații cu persoane mai tinere

today5 mai 2023

Fundal

Jennifer Lopez

Relația lui Jennifer Lopez cu Casper Smart a fost una dintre cele mai discutate relații de la Hollywood. Smart era cu 18 ani mai tânăr decât ea iar relația lor a cauzat controverse din cauza diferenței de vârstă. Cu toate acestea, au avut o relație timp de doi ani înainte de a se despărți. Lopez a început apoi să se întâlnească cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, care era cu 4 ani mai tânăr decât ea. S-au logodit în 2019 dar relația lor s-a încheiat în 2021.

Madonna

Viața amoroasă a Madonnei a fost întotdeauna un subiect de discuție în presă. După divorțul de Sean Penn, Madonna a început să se întâlnească cu modelul și actorul Tony Ward, care era cu 5 ani mai tânăr decât ea. Cu toate acestea, relația a fost de scurtă durată și s-a încheiat rapid. Madonna a început apoi să se întâlnească cu mai mulți bărbați mai tineri, inclusiv modelul Jesus Luz, dansatorul Brahim Zaibat și dansatorul Timor Steffens. Niciuna dintre aceste relații nu a durat mult iar Madonna este oficial singură de la despărțirea sa de Steffens, în 2014.

Demi Moore

Căsnicia lui Demi Moore cu Bruce Willis a fost una dintre cele mai cunoscute relații de la Hollywood. Cu toate acestea, căsătoria lor a început să se destrame atunci când Moore a început să lucreze la propria carieră și să aibă mai mult succes decât Bruce Willis. Această situație a dus la tensiuni și, în cele din urmă, la divorț. Apoi, Moore a început să se întâlnească cu Ashton Kutcher, care era cu 15 ani mai tânăr decât ea. S-au căsătorit în 2005 iar relația lor a fost considerată una dintre cele mai de succes povești dintre o femeie mai în vârstă și un bărbat mai tânăr, de la Hollywood. În 2015, au anunțat că divorțează, divorțul fiind finalizat în 2016.

Halle Berry

Relația lui Halle Berry cu Gabriel Aubry a fost una foarte mediatizată. Cei doi au împreună o fiică dar relația lor a fost una tumultoasă și s-au despărțit în 2010.  Berry a început apoi să se întâlnească cu actorul Olivier Martinez, care era cu 10 ani mai tânăr decât ea. S-au căsătorit în 2013 și au împreună un fiu, dar relația lor a fost și ea plină de probleme.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Cât timp petreci la duș? Ce spun specialiștii

Pentru a beneficia de o piele curată, tânără și sănătoasă, medicul Rosmy Barrios, specializat în medicină regenerativă, spune că nu trebuie să stai mult timp la duș. „Mai mult nu înseamnă mai curat”, precizează specialistul, care subliniază că o perioadă lungă de timp înseamnă și mai multe daune pentru piele. Când vine vorba despre durata unui duș, specialistul recomandă ca, în general, persoanele să își limiteze dușurile la 10-15 minute, […]

today5 mai 2023

0%