Life

Celebrități care au probleme cu tenul

today23 noiembrie 2022

Fundal

Vedetele sunt mereu în centrul atenției, pielea celebrităților poate părea întotdeauna perfectă, dar nu vă lăsați păcăliți. Make-up artiștii și retușurile din PhotoShop pot face ca pielea să arate impecabil în fața camerei și în paginile revistelor tale preferate. Celebrități precum Brad Pitt, Morgan Freeman și alții se luptă cu probleme ale pielii care pot afecta pe oricine, cum ar fi acneea și psoriazisul.

Cameron Diaz: Acnee

Cameron Diaz este una dintre multele vedete de la Hollywood a căror piele este afectată de acnee. Acneea poate apărea atunci când se acumulează prea mult ulei pe față și înfundă porii, rezultând cosuri care pot fi greu de ascuns. O rutină bună de îngrijire a pielii poate ajuta la îngrijirea pielii afectate, iar pentru a ține acneea sub control, un dermatolog poate prescrie tratamente topice, antibiotice și chiar anumite tipuri de pilule contraceptive pentru a determina pielea celebrităților să se limpezească.

LeAnn Rimes: Psoriazis

Cântăreața country LeAnn Rimes trebuie să-și ascundă pielea atunci când se confruntă cu crize de psoriazis. Psoriazisul este o boală a pielii care provoacă înroșire, mâncărime și pete solzoase pe tot corpul. Nu există un remediu pentru psoriazis, dar poate fi gestionat cu tratamente topice, medicamente orale și injectabile și fototerapie, care ajută la prevenirea apariției psoriazisului.

Seal: Lupus

Fața cântărețului Seal are cicatrici vizibile de la lupus, o afecțiune cronică a pielii care provoacă apariția rănilor inflamate pe piele. Aceste răni pot lăsa în cele din urmă cicatrici adânci. Utilizarea unguentului cu cortizon și a injecțiilor poate ajuta la reducerea cicatricilor și a vizibilității durerilor.

Morgan Freeman: Dermatosis Papulosa Nigra

Fața actorului veteran Morgan Freeman este recunoscută din numeroasele filme de succes în care a jucat de-a lungul carierei sale distinse. Este, de asemenea, caracterizată prin dermatoză papuloasă neagră, o afecțiune a pielii care creează zone întunecate în relief, cel mai adesea la persoanele cu tonuri de piele mai închise. Tratamentul cu laser poate ajuta la minimizarea acestor semne întunecate.

Brad Pitt: Acnee

Adesea votat unul dintre cei mai sexy bărbați în viață, Brad Pitt are o față foarte admirată – dar poate nu știți că are cicatrici care sunt rezultatul multor ani de acnee. Astăzi, acneea poate fi controlată mai bine cu medicamente, precum și cu o îngrijire atentă a pielii. Tratamentele cu laser pot ajuta, de asemenea, la minimizarea apariției cicatricilor de acnee și la curățarea pielii dăunătoare.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

10 alimente care pot provoca dureri de cap

Multe lucruri pot declanșa migrenele, inclusiv ceea ce mâncăm și bem. Potrivit Fundației pentru Cercetarea Migrenelor, alimentele care declanșează migrenă pot face acest lucru numai atunci când sunt combinate cu alți factori declanșatori. Dar această combinație este foarte individualizată, ceea ce face cercetarea dificilă. Nu există un declanșator universal de migrenă. Dar există câțiva factori declanșatori comuni care pot cauza sau contribui la episoade de migrenă la unii oameni. 1. […]

today23 noiembrie 2022

0%