Life

Celebrități care au servit în armată

today1 martie 2022

Fundal

Servirea în armată este o tradiție mândră pentru nenumărați bărbați și femei din întreaga lume. Pentru multe celebrități, armata este primul pas în drumul lor lung către faimă. O carieră militară nu numai că îți oferă un salariu bun înainte de a obține roluri de succes, ci poate oferi și disciplina atât de necesară necesară pentru a te remarca în showbiz.

Shaggy

Shaggy, cunoscut şi sub numele de Orville Burrell, a făcut parte pentru o perioadă din categoria puşcaşilor marini, fiind pasionat de ramura militară. „A fi în Marină nu mi-a influenţat cariera muzicală. Cred că am făcut-o în ceea ce priveşte disciplina. În ceea ce priveşte pregătirea mea riguroasă pe care trebuia să o am în muzică, pentru că eu nu aveam habar ce urma”, a spus el, într-un interviu pentru premiile Grammy, în 2011.

Hugh Hefner

Înainte de a deveni cel mai important om din spatele revistei „Playboy”, Hugh Hefner a fost soldat al armatei, în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Iniţial, Hefner s-a înrolat în armată ca scriitor pentru ziarul militar. Apoi, a lucrat pentru benzile desenate ale ziarului „Army”. Totuşi, munca s-a nu a fost doar de birou. Hugh Hefner s-a antrenat cot la cot cu militarii, până când a devenit un puşcaş bun. În timpul antrenamentelor, el a câştigat o importantă insignă, pentru că a reuşit să tragă cu M1.

Clint Eastwood

A devenit cunoscut o dată cu filmele „Dirty Harry” sau „The Bridges of Madison County” şi a cucerit zeci de spectatori cu farmecul său, însă actorul şi regizorul Clint Eastwood a fost recrutat şi pentru războiul din Coreea. Eastwood a fost norocos, deoarece în timpul conflictului sângeros, a fost repartizat să lucreze ca instructor de înot la o bază militară din California.

Morgan Freeman

Actorul Morgan Freeman are una dintre cele mai frumoase voci de la Hollywood şi a jucat în multe filme de succes, dar ştiai că la un moment dat, el a fost şi soldat? Freeman s-a alăturat Forţelor Aeriene, în 1955, şi visa să devină un important pilot militar. Cariera lui s-a terminat repede, deoarece a realizat că antrenamentele sunt destul de riguroase şi periculoase. Aşadar, el s-a întors la profesia de actor, unde a şi excelat.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

O tânără a devenit cunoscută pentru că mănâncă peste 5.000 de calorii pe zi

Sabrina Moore are 25 de ani, locuiește în Anglia și iubește mâncarea. Iar dragostea ei pentru mâncare i-a adus o audiență globală, deoarece oamenii sunt uimiți de cât de mult este capabilă să mănânce. În ciuda corpului ei slab, tânăra consumă cel puțin 3.000 de calorii pe zi. Creatoarea de conținut cu peste 300.000 de urmăritori a spus: „Întotdeauna mi-a plăcut mâncarea. Când eram copil, tatăl meu gătea coaste rotisate, […]

today1 martie 2022

0%