Life

Celebrități care își regretă tatuajele

today18 august 2023

Fundal

Știm cu toții că atunci când vine vorba de a-ți face un tatuaj, este destul de ușor să iei o decizie proastă. O mulțime de celebrități au căzut și ele în această capcană. Unele și-au tatuat numele iubitului, în timp ce altele au făcut lucruri prostești care erau considerate cool la acea vreme. Din păcate, trebuie să trăim mult timp cu consecințele deciziilor noastre, mai ales cu tatuajele.

Angelina Jolie

La începutul anilor 2000, când Angelina Jolie și fostul ei soț, Billy Bob Thornton, erau împreună, i-a dedicat un tatuaj ca semn al iubirii ei. Tatuajul de pe umărul stâng al actriței înfățișa un dragon în stil asiatic, cu numele „Billy Bob” tatuat deasupra lui. Cu toate acestea, după ce căsătoria s-a terminat în 2003, Jolie și-a îndepărtat tatuajul și apoi a fost acoperit cu coordonatele locurilor de naștere ale copiilor ei.

Ryan Reynolds

Mulți oameni ar putea să nu știe acest lucru, dar Reynolds are câteva tatuaje. Într-un interviu, el a spus: „Le urăsc pe toate”. El a mai explicat: „Le-aș elimina pe toate cu laser dacă nu ar fi ore și ore de durere brutală. Dar soția mea spune că ar trebui să le păstrez pentru a ține o evidență a alegerilor pe care le-am făcut.”

Heidi Klum

Judecătoarea America’s Got Talent, Heidi Klum, și-a făcut tatuajul ca marcare a celei de-a patra aniversări a nunții cu fostul ei soț, Seal, o decizie pe care a regretat-o ulterior. După divorțul lor, Klum a finalizat sfârșitul căsătoriei lor prin eliminarea numelui fostului ei soț din brațul interior drept.

Pamela Anderson

În 1995, fosta vedetă Baywatch Pamela Anderson și-a tatuat un șir de sârmă ghimpată pe partea superioară a brațului, când a primit rolul principal în filmul, Barb Wire. În loc să-și picteze sârma ghimpată de pe mână în fiecare zi, a decis să și-o tatueze. 19 ani mai târziu, Anderson a decis să elimine arta corporală. Ea a spus că tatuajul a devenit o „poza a ochilor” pe măsură ce a îmbătrânit.

Justin Bieber

Cântărețul pop, Justin Bieber, a făcut un tur al tatuajelor sale într-un interviu pentru GQ. El și-a arătat unul de pe încheietura mâinii stângi, care era o ilustrare a fostei sale iubite. După despărțirea de Selena Gomez, a încercat să estompeze fața femeii de pe mâna lui, dar lumea încă știe că tatuajul este asociat cu fosta sa.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

5 zodii care iubesc călătoriile

Toată lumea iubește o vacanță frumoasă din când în când, dar unii sunt deja experți în călătorii. Aceste semne zodiacale sunt, în esență, exploratori moderni, care încearcă să vadă cât mai multe lucruri și de asemenea să experimenteze. Au o singură viață de trăit și nu pierd timpul! 1. Berbec Berbecul, primul semn al zodiacului, este cunoscut pentru natura lor energică și îndrăzneață. Dorința lor de entuziasm și noi provocări […]

today18 august 2023

0%