Life

Celebrități care promovează veganismul

today14 iunie 2023

Fundal

Veganismul a fost odată considerat o mișcare marginală, dar acum este un curent, datorită celebrităților. Inspirați de preocupările de mediu și etice, oameni din toate categoriile sociale adoptă o dietă pe bază de plante.

Atingând audiențe de milioane prin intermediul rețelelor sociale, numărul de vedete vegane este tot mai mare. Este oficial, Hollywood devine vegan!

Billie Eilish

Billie Eilis a fost crescută vegetarian înainte de a deveni vegană și își folosește timpul în lumina reflectoarelor pentru a susține veganismul. De asemenea, își folosește în mod regulat platforma de soacializare pentru a împărtăși adevărul despre creșterea animalelor.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton, de cinci ori campion de Formula 1, este vegan din 2017. Legenda britanică a curselor a adoptat o dietă pe bază de plante pentru a-și ajuta performanța atletică și pentru a ajuta mediul înconjurător. Dornic să facă din industria fast-food-ului un loc mai prietenos și mai verde, Hamilton a deschis chiar și un lanț de restaurante cu burgeri vegani, Neat Burger.

Pamela Anderson

Fosta vedetă Baywatch, Pamela Anderson, este o vegană mândră și activistă pentru drepturile animalelor. Pamela este vegană de peste 30 de ani, făcând-o una dintre celebritățile vegane de la Hollywood.

PETA a desemnat-o pe Anderson Persoana Anului 2016 pentru eforturile sale de a încuraja alimentația vegană și activismul animalelor.

Colaborând în mod regulat cu organizația pentru drepturile animalelor, Pamela a apărut în mai multe campanii care încurajează oamenii să devină vegani.

Sia Furler

Celebra cântăreață australiană Sia a dezvăluit că era vegană într-un tweet din 2014, când proprietarul unui restaurant vegan a invitat-o să vină să-i viziteze restaurantul.

După ce a urmat o dietă vegetariană mulți ani înainte, cântăreața și-a unit forțele cu organizația pentru drepturile animalelor PETA.

Leona Lewis

 

Cântăreața britanică Leona Lewis a fost de fapt crescută într-o gospodărie vegană! Drept urmare, ea a fost întotdeauna conștientă de alegerile sale alimentare. Ea a devenit vegetariană la vârsta de 12 ani, spunând că este o „alegere naturală”, dar a devenit complet vegană în 2012.

Talentata vedetă a fost administrator la sanctuarul de animale Hopefield din Essex timp de unsprezece ani. Câștigătoarea X-Factor accesează în mod regulat rețelele sociale pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la sanctuar și bunăstarea animalelor. Lewis a avut chiar și o nuntă complet vegană când s-a căsătorit cu soțul Dennis Jaunch în 2019.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Administrație

Începe construirea creșei în Cartierul de Tineri. A fost predat amplasamentul

Municipiul Călăraşi a semnat Procesul verbal de predare-primire a amplasamentului şi a bornelor de repere cu antreprenorul Ovi Arhitecture&Engineering SRL Bucureşti, în prezenţa achizitorului C.N.I. S.A. Bucureşti, pentru realizarea obiectivului de investiţii „Construire Creșă Medie în Cartierul de tineri, prel Sloboziei, nr 70 B, municipiul Călărași”, din cadrul Programului Guvernamental de construire creșe noi „Sf. Ana”. Valoarea totală a proiectului este de 16.640.271,92 lei (TVA inclusă). Unitatea de învăţământ va […]

today13 iunie 2023

0%