Life

Celebrități care promovează veganismul

today6 octombrie 2023

Fundal

Veganismul a fost odată considerat o mișcare marginală, dar acum este un curent, datorită celebrităților. Inspirați de preocupările de mediu și etice, oameni din toate categoriile sociale adoptă o dietă pe bază de plante.

Atingând audiențe de milioane prin intermediul rețelelor sociale, numărul de vedete vegane este tot mai mare. Este oficial, Hollywood devine vegan!

Billie Eilish

Billie Eilis a fost crescută vegetarian înainte de a deveni vegană și își folosește timpul în lumina reflectoarelor pentru a susține veganismul. De asemenea, își folosește în mod regulat platforma de soacializare pentru a împărtăși adevărul despre creșterea animalelor.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton, de cinci ori campion de Formula 1, este vegan din 2017. Legenda britanică a curselor a adoptat o dietă pe bază de plante pentru a-și ajuta performanța atletică și pentru a ajuta mediul înconjurător. Dornic să facă din industria fast-food-ului un loc mai prietenos și mai verde, Hamilton a deschis chiar și un lanț de restaurante cu burgeri vegani, Neat Burger.

Pamela Anderson

Fosta vedetă Baywatch, Pamela Anderson, este o vegană mândră și activistă pentru drepturile animalelor. Pamela este vegană de peste 30 de ani, făcând-o una dintre celebritățile vegane de la Hollywood.

PETA a desemnat-o pe Anderson Persoana Anului 2016 pentru eforturile sale de a încuraja alimentația vegană și activismul animalelor.

Colaborând în mod regulat cu organizația pentru drepturile animalelor, Pamela a apărut în mai multe campanii care încurajează oamenii să devină vegani.

Sia Furler

Celebra cântăreață australiană Sia a dezvăluit că era vegană într-un tweet din 2014, când proprietarul unui restaurant vegan a invitat-o să vină să-i viziteze restaurantul.

După ce a urmat o dietă vegetariană mulți ani înainte, cântăreața și-a unit forțele cu organizația pentru drepturile animalelor PETA.

Leona Lewis

 

Cântăreața britanică Leona Lewis a fost de fapt crescută într-o gospodărie vegană! Drept urmare, ea a fost întotdeauna conștientă de alegerile sale alimentare. Ea a devenit vegetariană la vârsta de 12 ani, spunând că este o „alegere naturală”, dar a devenit complet vegană în 2012.

Talentata vedetă a fost administrator la sanctuarul de animale Hopefield din Essex timp de unsprezece ani. Câștigătoarea X-Factor accesează în mod regulat rețelele sociale pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la sanctuar și bunăstarea animalelor. Lewis a avut chiar și o nuntă complet vegană când s-a căsătorit cu soțul Dennis Jaunch în 2019.

 

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Life

Semne zodiacale care nu se înțeleg bine cu somnul

Berbec Mintea lor hiperactivă se gândește constant la ceva. Chiar și în timp ce stă întins în pat, creierul continuă să revadă momentele din acea zi. Le place să analizeze trecutul și să se gândească la viitor. Deși cunosc sfaturi de sănătate despre cantitatea de somn de care au nevoie, vor încerca să îndeplinească cota, dar procesele lor de gândire îi vor împiedica să facă acest lucru. Li se întâmplă […]

today6 octombrie 2023

0%