Life

Celebrități care s-au căsătorit sau logodit de Valentine’s Day

today14 februarie 2022

Fundal

Când dragostea e mare, ce zi mai frumosă ca să-ţi dovedeşti sentimentele decât cea mai romantică sărbătoare din timpul anului, Valentine’s Day?! Totuşi nu pentru toate perechile logodite sau căsătorite de Ziua Îndrăgostiţilor a fost de bun augur!

De la Lady Gaga şi Taylor Kinney, la Meg Ryan şi Dennis Quaid sau Harrison Ford şi Calista Flockhart, starurile de peste ocean au făcut sau primit propuneri în căsătorie sau şi-au jurat iubire pe veci în cea mai însemnată sărbătoare a dragostei, informează clickpentrufemei.ro. Au rezistat aceste cupluri împreună?

Cred că femeile iubesc foarte intens. Noi iubim bărbaţii şi iubim cu tot ce avem în noi”, a declarat vedeta din A Star Is Born în noiembrie 2016, când a apărut la emisiunea TV CBS Sunday Morning. “Şi câteodată nu ştiu dacă acea iubire a noastră are parte de aceeaşi intensitate din partea celuilalt. Nu încerc să spun că bărbaţii nu-s destul de bărbaţi. Pur şi simplu, vreau ca voi, bărbaţii, să ne iubiţi la fel de puternic precum o facem noi, femeile”, a ţinut să spună Lady Gaga.

La fel de ghinionist în amor a fost şi actorul Dennis Quaid, care n-a rămas alături de aleasa lui decenii întregi. Totuşi, dacă iubirea declarată de Valentine’s Day n-a rezistat, actorul a găsit soluţia: “Nu exclud nimic…”, a declarat acesta pentru Us Weekly în decembrie 2018, făcând referire la faptul că s-ar putea însura din nou fără nicio problemă. Şi chiar aşa a şi făcut! În iunie 2020, Dennis şi-a legat destinul de cel al Laurei Savoie, la numai un an de când se logodise. Iniţial, plănuiseră să se căsătorească în aprilie, dar pandemia le-a stat în cale.

Dar mai sunt şi alte cupluri care adoră Ziua Îndrăgostiţilor!

Găseşte-ţi omul protrivit!”, spunea Salma Hayek în februarie 2015, în The Edit, când a fost întrebată despre secretul mariajului ei îndelungat. “E foarte greu de făcut asta. Pentru că sunt atât de puţini… Trebuie să te sprijine, să nu te facă niciodată să te simţi prost sau nesigură pe tine. Într-o căsnicie, importante sunt generozitatea, atenţia, să te gândeşti la cel de lângă tine tot timpul… Petreceţi timp de calitate împreună! Şi nu uitaţi toate acestea de-a lungul anilor!”, a conchis actriţa.

Katy Perry s-a lăudat cât a putut cu propunerea în căsătorie a lui Orlando Bloom, făcută de Ziua Îndrăgostiţilor. “A fost de Valentine’s Day”, a început ea să povestească în februarie 2019. “Am luat cina împreună, credeam că mergem să vedem nişte artă după aceea, dar ne-am îndreptat spre un elicopter… A fost tare drăguţ! M-a cerut de soţie în elicopter!”.

Vedeta din filmul You’ve Got Mail şi actorul din Parent Trap s-au căsătorit de Valentine’s Day în 1991. Cei doi soţi l-au adus pe lume pe Jack, în aprilie 1992, însă n-au reuşit să rămână împreună nici după ce au devenit părinţi. Ryan şi Quaid s-au despărţit în 1997 după aventura extraconjugală pe care Meg a avut-o cu Russell Crow.

Motivul divorţului n-a avut nimic de-a face cu altă persoană decât noi doi. Căsnicia mea era deja pe butuci! Nimeni altcineva n-a distrus-o decât noi doi”, a dezvăluit actriţa în octombrie 2000, în revista W. Quaid s-a însurat cu Savoie în iunie 2020, cum spuneam, şi Ryan a avut o relaţie cu John Mellencamp, care s-a încheiat în octombrie 2019.

Lady Gaga şi-a anunţat logodna cu Taylor Kinney în februarie 2015. “Mi-a dăruit inima lui de Valentine’s Day, iar eu am spus «DA!»”, a scris cântăreaţa pe pagina ei de Instagram. Cei doi logodnici s-au despărţit în iulie 2016, după cinci ani petrecuţi împreună.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

VIDEO: Cele 10 piese finaliste la Eurovision România

Juriul de specialitate a ales cele 10 piese calificate în ultimul act al Selecţiei Naţionale. În semifinală au ajuns 20 de artişti salvaţi de public prin voturile lor, iar la finalul serii de 12 februarie juraţii Selecţiei Naţionale au anunţat finaliştii, potrivit infomusic.ro. Din juriu au făcut parte Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu. Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision 2017 în Kiev a luat pulsul […]

today14 februarie 2022

0%