Life

Celebritățile de care publicul s-a săturat în 2022

today4 ianuarie 2023

Fundal

Ranker, un site cunoscut în SUA, a făcut un clasament cu „Celebritățile de care ne-am săturat în 2022”, iar publicul internațional a votat în funcție de antipatii. Surprinzător sau nu, în vârful clasamentului se află o personalitate publică despre care am tot aflat lucruri mai mult sau mai puțin plăcute.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost catalogate drept cele mai enervante celebrități din 2022, iar acest lucru s-a întâmplat la numai câteva săptămâni după ce perechea regală își lansase controversatul documentar difuzat de Netflix, „Harry & Meghan”, care a atras atenția întregii planete.

Interesant e că, mai la începutul anului 2022, Ducesa de Sussex se afla pe locul al 20-lea în acest clasament deloc flatant, în timp ce soțul ei, Prințul Harry, stătea pe locul al 23-lea. Ceea ce a pătat reputația lor a fost interviul oferit celebrei Oprah Winfrey, în martie 2022, când cei doi soți au început atacul nesfârșit la adresa familiei regale britanice.

Că tot am adus-o în discuție pe Oprah Winfrey, celebra jurnalistă americană se află și ea în acest top. De asemenea, actrița Amber Heard a devenit subiect de discuție interminabil odată ce s-a implicat într-un proces defăimător la adresa fostului ei soț, Johnny Depp, motiv pentru care a devenit antipatizată de mulți. James Corden și Kim Kardashian nu lipsesc nici ei din clasamentul celor mai enervante vedete din 2022.

 

Reputația unor superstaruri precum Kanye West și Ellen DeGeneres a avut și ea de suferit în anul pe care de-abia l-am încheiat. Rapperul a făcut tot felul de comentarii controversate cu privire la fosta lui soție, Kim Kardashian, iubiții acesteia, dar, mai ales, la adresa evreilor, pe care nu-i prea crede victime ale naziștilor.

Pe locul al nouălea se află Chrissy Teigen, modelul care comentează și deranjează mult pe rețelele sociale, iar pe locul al zecelea este Hilaria Baldwin, soția actorului Alec Baldwin.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Angajații lui Kim Kardashian poartă uniforme pentru a se potrivi cu mobilierul din casa ei

Vedeta TV vorbește despre decorul minimalist în conacul de 60 de milioane de dolari din Calabasas. Kim Kardashian a dezvăluit într-un podcast că personalul și femeile de serviciu poartă doar culori neutre pentru a se potrivi cu „decorul zen” din casa ei de 60 de milioane de dolari, potrivit Daily Mail. Vedeta TV, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că era atât de obsedată de stilul minimalist al […]

today3 ianuarie 2023

0%