Life

Celine Dion deschide sezonul sărbătorilor de iarnă cu un album

today7 octombrie 2022

Fundal

Poate că tocmai a sosit toamna, dar Celine Dion se gândește deja la Crăciun! Vedeta și-a exprimat entuziasmul față de sezonul de sărbători și i-a încântat și pe fani cu cele mai recente știri. Ea a dezvăluit că lansează un album ediție de aur a These Are Special Times.

Albumul, cu piese de sărbători, este al 17-lea album al cântăreței. A fost lansat pentru prima dată în 1998 și a fost primul ei album de Crăciun în limba engleză.

Celine a postat pe Instagram, împărtășind o fotografie cu versiunea de vinil auriu, de vacanță, a albumului. „Pregătește-te-de-alerta de Crăciun!” a scris și a continuat: „Acum disponibil pentru precomandă: vinilul These Are Special Times (ediția de aur) va fi lansat pe 11 noiembrie!” Ea a mai adăugat că: „Această nouă ediție va include I Met an Angel (în ziua de Crăciun)”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jada Pinkett Smith se pregătește să spună povestea vieții sale, prin intermediul unei cărți

Jada Pinkett Smith nu s-a ferit niciodată de o conversație sinceră, iar acum o duce la următorul nivel cu viitoarea ei carte. Sursele au dezvăluit că actrița își va publica memoriile cu Dey Street Books, carte care urmează să fie lansată în toamna anului 2023. Soțul ei Will Smith a publicat una în noiembrie 2021, intitulat Will. Într-un comunicat de presă, s-a scris că memoriile vor dezvălui unele dintre cele […]

today7 octombrie 2022

0%