Life

Céline Dion reprogramează turneul „Courage” pentru a treia oară din cauza problemelor de sănătate

today2 mai 2022

Fundal

Celine Dion a transmis o declarație emoționantă pe Instagram pe 29 aprilie în care a anunțat că turneul ei din Marea Britanie și Europa „Courage” – care era programat inițial pentru septembrie 2020, apoi reprogramat pentru aprilie 2021 – va fi amânată pentru a treia oară din cauza la problemele de sănătate ale cântăreței.

Dion urma să înceapă în turneul european pe 25 mai, dar, din păcate, spectacolele au fost amânate pentru a începe la sfârșitul lunii februarie a anului viitor.

Ei bine, iată-ne din nou”, începe Dion în videoclipul ei, „Îmi pare atât de rău că trebuie să ne schimbăm încă o dată planurile de turneu pentru Europa. Mai întâi a trebuit să mutăm spectacolele din cauza pandemiei, acum problemele mele de sănătate ne fac să amânăm unele spectacole și, din păcate, trebuie să anulăm altele”.

Cântăreața canadiană a menționat că se descurcă „puțin mai bine”, dar procesul este lent și „frustrant”. În ianuarie anul trecut, Dion a anunțat că turneul ei se va încheia devreme în Statele Unite și Canada, deoarece avea nevoie de timp pentru a se recupera de „spasmele musculare severe și persistente” care îi inhibă capacitatea de a performa.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Neobișnuit

Job plătit cu 10.000 de dolari pentru găsirea numelui perfect

O căutare rapidă pe Google pentru „găsirea numelui perfect al bebelușului” vă va spune că proaspeții părinți sunt adesea supuși unui stres atunci când vine timpul să-și numească comoara. Părinții fac tot ce este necesar pentru a se asigura că micuțul lor are un nume predestinat pentru succes – chiar dacă asta înseamnă să plătești pe altcineva pentru a face treaba aceasta. Taylor Humphrey, în vârstă de 33 de ani, […]

today29 aprilie 2022

0%