Life

Celine Dion și-a anulat spectacolele pentru că a fost diagnosticată cu o boală rară

today9 decembrie 2022

Fundal

Celine Dion a anunțat joi dimineață că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide și își va amâna sau anula spectacolele. „M-am confruntat cu probleme de sănătate de mult timp și mi-a fost foarte greu să înfrunt aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce am trecut”, a spus ea într-un videoclip plin de lacrimi postat pe rețelele sociale.

Recent, am fost diagnosticată cu un sindrom neurologic foarte rar, care afectează aproximativ unul din milion de oameni”, a continuat ea, explicând că această afecțiune este cea care a cauzat toate „spasmele” pe care le are.

Sindromul persoanei rigide cauzează rigiditate și spasme la nivelul trunchiului și membrelor, potrivit Clinicii Cleveland. În timp, mușchii picioarelor devin rigizi, urmați de alți mușchi, inclusiv brațele și fața.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Animalele care dorm în picioare nu visează

Se pare că mintea animalelor funcționează ca mintea umană. Fundația Somnului, din SUA, susține că visăm în timp ce ne aflăm în timpul somnului REM (mișcarea rapidă a ochilor) și că membrele noastre sunt inerte atunci tocmai pentru a nu face exact ceea ce facem în visul nostru. Cum ar fi să alergăm prin pat sau să gesticulăm de parcă ne-am apăra de un monstru care ne atacă?! Cum stă […]

today9 decembrie 2022

0%