Life

Céline Dion va juca într-o comedie romantică care va apărea în 2023

today4 noiembrie 2022

Fundal

Celine Dion a anunțat că va juca din nou într-o comedie romantică numită Love, care va fi lansată în cinematografe în 2023. „Ne vedem la film!” a scris ea pe rețelele de socializare, menționând că va juca alături de starul indian de film Bollywood Priyanka Chopra Jonas și de scoțianul Sam Heughan, cunoscut pentru rolul său din serialul dramă Outlander.

Dion a mai spus că va scoate noi melodii pentru filmul produs de Sony, care va ajunge pe marele ecran pe 12 mai. Filmul regizat de Jim Strouse (The Incredible Jessica James) spune povestea unei tinere care continuă să-i trimită mesaje logodnicului ei după moartea lui. Se naște o dragoste cu noul proprietar al numărului de telefon, jurnalist. În aprilie, vedeta în vârstă de 54 de ani amânase pentru 2023 toate concertele „Courage World Tour” programate în Europa anul acesta, din cauza unor probleme persistente de sănătate. În ultimii ani, diva canadiană a fost nevoită să anuleze și să amâne numeroase spectacole din motive medicale și din cauza pandemiei.

Scris de: Hătcăreanu Andra

Articolul precedent

Actual

Secțiunea de concurs a Festivalului Concurs Național de Muzică Folk ”Chitara Dunării” a fost anulată

Având în vedere numărul insuficient de concurenți înscriși în cadrul Festivalului Național Concurs de muzică folk ”Chitara Dunării” ediția XII, secțiunea de concurs a festivalului a fost anulată. Menționăm că în cadrul festivalului a rămas valabilă secțiunea de recitaluri, care vor avea loc în zilele de 19 și 20 noiembrie, începând cu ora 19:00 în Sala Barbu Știrbei. Biletele se pot achiziționa de la sediul Centrului Județean de Cultură și […]

today4 noiembrie 2022

0%