Actual

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași marchează Ziua Națională a Culturii

today12 ianuarie 2023

Fundal

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași invită doritorii vineri, 13 ianuarie, începând cu ora 11.00 la sala Barbu Știrbei, pentru a celebra Ziua Națională a Culturii și 173 de ani de la nașterea poetului național, Mihai Eminescu.

În foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași puteți vizita expozițiile de pictură “O pânză de gânduri” – autor Anemona Dragomir și “Culorile inocenței” – autor Alessia Andreea Ciuciur. Este pregătit și un program cultural susținut de corul “Camerata Danubii” și elevi ai Liceului “Mihai Eminescu”, “Flores Campi” și Palatul Copiilor nr. 1. Intrarea este liberă.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Elon Musk a intrat în Cartea Recordurile pentru cea mai mare pierdere de avere din istorie

Elon Musk a doborât oficial recordul mondial pentru cea mai mare pierdere de avere personală din istorie. El a pierdut aproximativ 182 de miliarde de dolari (153 de miliarde de lire sterline; 173 de miliarde de euro) din noiembrie 2021, după cum a estimat Forbes, deși alte surse sugerează că ar putea fi de fapt mai aproape de 200 de miliarde de dolari. Deși cifra exactă este aproape imposibil de […]

today12 ianuarie 2023

0%