Actual

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași va găzdui cea mai mare campanie pentru donare de sânge din Călărași

today9 februarie 2023

Fundal

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași va găzdui cea mai mare campanie pentru donare de sânge din Călărași, în foaierul sălii Barbu Știrbei, vineri, 17 februarie, în intervalul orar 08.00-15.00. „Avem același sânge” este un proiect național amplu și ambițios organizat de DIGI24.

O inițiativă a Președintelui Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuta și a administratorului public al județului Călărași, Bogdan Mihai, cu sprijinul:

Primăriei Municipiului Călărași, Spitalului Judetean de Urgență Dr.Pompei Samarian Călărași, Centrul De Transfuzii Sanguine Călărași, Serviciului de Ambulanță al Județului Călărași.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Actual

Duminică, 5 martie, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”Secretul fericirii”

Duminică, 5 martie, ora 19:00, la Sala Barbu Știrbei se va juca piesa de teatru ”Secretul fericirii”, în regia lui Vlad Zamfirescu. Protagoniștii spectacolului sunt actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu. "Spectacolul abundă în replici bune, pline de umor. Autorul te amăgește cu o comedie spumoasă și apoi te execută grațios. Pentru că gluma virează brusc în dramă și apoi spre tragedie", a menționat Vlad Zamfirescu, autorul montării. […]

today9 februarie 2023

0%