Administrație

Centrul Județean de Cultură și Creație și Consiliul Județean Călărași marchează Ziua Copilului

today24 mai 2022

Fundal

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Muzeul Dunării de Jos Călărași, Biblioteca Județeană Alexandru Odobescu Călărași și Palatul Copiilor nr. 1 Călărași invită toți copiii, miercuri 1 Iunie începând cu ora 15:00, pe platoul Consiliului Județean Călărași să sărbătorească împreună ziua lor, într-o lume de poveste cu personaje Disney.

Sunt pregătite o mulțime de surprize: Face painting; Dans alături de Elsa, Alice, Sofia și Super Mario, Atelier de modelaj în lut; Atelier de pictură; Atelier de aeromodele; Atelier bricolaj- Brățările copilăriei; Atelier de desen – Prietenie… pe o sfoară; Atelier de lectură – Joaca cu Micul Prinț; Cursa cu sacul; Cursa cu papucii uriași; Cursa cu obstacole; Cursa șarpelui; Sfoara puterii; Mingea călătoare; Jocuri educative. „Vă așteptăm să petrecem împreună patru ore în Lumea Disney, cu personajele voastre preferate!”, este mesajul transmis de organizatori.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Drake a pierdut peste 230.000 de dolari la Formula 1 a Spaniei

Drake ar putea fi nevoit să vândă una dintre multele genți Birkin din colecția viitoarei sale soții, după ce a pierdut mai mulți bani la jocuri de noroc. Rapperul a pus un pariu pe Marele Premiu al Spaniei, punând peste 230.000 de dolari pe pilotul de Formula 1 Charles Leclerc pentru a câștiga totul. Drake a postat o captură de ecran a pariului, plasat duminică la 2:03 AM, în poveștile […]

today24 mai 2022

0%