Life

Cher confirmă relația cu un bărbat de 36 de ani: „Dragostea nu știe matematică!”

today7 noiembrie 2022

Fundal

Cher și-a confirmat relația cu producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, pe Twitter. Artista în vârstă de 76 de ani a distribuit o poză cu noul ei partener, confirmând că el o tratează „ca o regină”.

Vedeta „Believe” a făcut pentru prima dată aluzie despre noua ei relație săptămâna trecută, după ce a postat pe Twitter: „O parte din viața mea este atât de uimitoare”. Apoi a urmat acest lucru duminică cu o fotografie cu noul ei iubit și un emoji cu inimă. Cher a adăugat că a fost deja prezentat familiei ei, adăugând că „dragostea nu știe matematică!”.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Un sandvici iubit de americani are origini românești

Sandvici-ul cu pastramă este o mâncare-cult în America de mai bine de un secol şi este unul dintre cele mai consumate preparate din acest segment. Şi de ce nu ar fi: felii delicioase de pastramă de vită, între felii de pâine de secară, cu muştar şi castraveciori muraţi. Originile uneia dintre cele mai îndrăgite mâncăruri din SUA sunt româneşti, potrivit seriouseats.com Pastrami (aşa cum numesc americanii pastrama) este un tip […]

today7 noiembrie 2022

0%