Life

Cher își vinde conacul Malibu, în valoare de 85 de milioane de dolari. Are o cameră plină cu peruci

today14 octombrie 2022

Fundal

După 34 de ani, Cher a decis că a venit în sfârșit momentul să-și pună la vânzare conacul Malibu, listând proprietatea personalizată conform specificațiilor ei de douăzeci și opt de ori mai mult decât a plătit inițial pentru ea.

Săptămâna aceasta, Wall Street Journal a raportat că vedeta și-a listat casa pentru 85 de milioane de dolari, cumpărată inițial în 1989 pentru 2,95 de milioane de dolari. Ea a încercat anterior să-și vândă casa pentru 45 de milioane de dolari în 2009, potrivit Realtor.com. După ce a cumpărat cele 1,7 acri de teren cu vedere la Oceanul Pacific, Cher s-a apucat să-și construiască proprietatea de vis în stil renascentist italian. Construcția a durat aproape cinci ani pentru a fi finalizată, iar rezultatul a fost o reședință principală de 13.200 de metri pătrați, cu ferestre arcuite și uși cu vedere la ocean. Proprietatea are, de asemenea, o casă de piatră separată care poate fi folosită ca pensiune, o piscină mare și un teren de tenis.

Conform unei cărții din 2002 The Cher Scrapbook, casa conține, de asemenea, o cameră cu peruci, care are climatizare controlată, unde câștigătoarea Grammy păstrează aproape 100 de peruci.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Neobișnuit

Balenciaga a creat o geantă în formă de pungă Lay’s în valoare de 1.800 de dolari

Casa de modă preferată a lui Kim Kardashian, Balenciaga, s-a întors cu o altă geantă capricioasă. De data aceasta, directorul de creație Demna s-a asociat cu PepsiCo pentru o serie de poșete concepute pentru a arăta ca pungile de chipsuri de cartofi ale lui Lay’s. Toate savuroase au făcut parte din prezentarea Balenciaga pe podiumul noroios din timpul Săptămânii Modei de la Paris la începutul acestei luni, dar au trecut […]

today14 octombrie 2022

0%