Life

Chrissy Teigen nu angajează niciodată bone prea sexy

today17 noiembrie 2022

Fundal

Chrissy Teigen poate fi un supermodel superb, dar nici asta nu o poate împiedica să-și facă griji că poate fi înșelată. Modelul, care este căsătorit cu cântărețul John Legend, nu își asumă niciun risc când vine vorba de a-și proteja căsnicia de tentațiile altor femei fierbinți, și anume, angajate atrăgătoare.

Fără bone, șoferi sau servitoare sexy”, le-a spus Teigen reporterilor la show-ul de la Fashion Week din New York, adăugând: „ Am încredere în John, dar nu se știe niciodată cu acești oameni.”

Cei doi au o fetiță, Luna Simone, în vârstă de 6 ani, și un băiețel, Miles Theodore, în vârstă de 4 ani, iar în august 2022 au anunțat că așteaptă un alt copil. Vestea despre copilul lor a venit la aproape doi ani după ce au suferit o pierdere a unei sarcinii.

Teigen, care s-a căsătorit cu Legend într-o ceremonie din Lacul Como, Italia, în septembrie 2013 (cei doi s-au logodit în decembrie 2011 în timpul unei vacanțe în Maldive), a adăugat că înșelatul nu este întotdeauna despre atracția fizică, poate fi și un lucru psihologic.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Dolly Parton are planuri grandioase pentru Crăciun

Un Crăciun la casa Dolly Parton este chiar o producție care include și o apariție a lui „Granny Claus”. Într-un nou interviu pentru Better Homes and Gardens, Dolly și-a divulgat planurile grandioase pentru sezonul sărbătorilor. Vedeta în vârstă de 76 de ani a detaliat cum arată un Crăciun în casa Parton. Vedeta se îmbracă în „Bunica Crăciun” și își decorează casa cu ornamente și lumini puternice. De asemenea, aceasta gătește […]

today17 noiembrie 2022

0%