Life

Chrissy Teigen și John Legend așteaptă un copil, la aproape doi ani după pierderea unei sarcini

today5 august 2022

Fundal

Chrissy Teigen și John Legend au anunțat că vor avea un alt copil după ce au suferit o pierdere devastatoare a unei sarcini în septembrie 2020.

Modelul a dezvăluit pe Instagram că este însărcinată cu al patrulea copil după ce a suferit o nouă rundă de extragere a ovulelor și FIV, împărtășind o fotografie cu ea într-un tricou decupat, care îi evidențiază burtica. „Ultimii câțiva ani au fost cel puțin o încețoșare de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile”, a subtitrat ea imaginea. „Un miliard de lovituri mai târziu, avem încă una pe drum.”

Teigen a continuat explicând că, după pierderea ultimului ei copil, Jack, în urmă cu aproape doi ani, încă simte frică, scriind: „La fiecare întâlnire mi-am spus: „ok, dacă este sănătos astăzi”. Voi anunța, dar apoi răsufli ușurat pentru auzi bătăile inimii. Nu cred că voi ieși vreodată de la o întâlnire cu mai multă emoție decât nervi, dar până acum totul este perfect și frumos și mă simt plină de speranță. Ok, uf, a fost foarte greu să țin asta atât de mult timp!”

Teigen și Legend sunt părinții unei fetițe de 6 ani, Luna Simone, și ai unui băiețel de 4 ani, Miles Theodore. În septembrie 2020, cuplul a anunțat că și-a pierdut fiul la scurt timp după ce acesta s-a născut, iar Teigen a fost internată pentru sângerare.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Adele plătește o rată imensă pentru o casă care valorează 58 de milioane de dolari

Plata medie lunară a creditului ipotecar din Regatul Unit urmează să crească la 1.285 de lire sterline pe lună după ce Banca Angliei a crescut ratele dobânzilor la 1,75% de la 1,25%. Astfel un ziar britanic a dezvăluit că Adele plătește de 145 de ori această sumă pentru noua ei casă din LA . Cântăreața a investit într-un conac de 58 de milioane de dolari (47,7 milioane de lire sterline) […]

today5 august 2022

0%