Life

Chrissy Teigen și John Legend și-au întâmpinat cel de-al treilea copil

today16 ianuarie 2023

Fundal

Compozitorul-producător, cântăreț, John Legend a dat câteva vești personale interesante la un concert privat ce avut loc vineri. El a spus că în acea zi, el și soția sa, modelul și personajul public Chrissy Teigen, și-au întâmpinat al treilea copil. Acest lucru vine la puțin peste doi ani după ce cuplul a suferit o pierdere a unei sarcini.

Ce zi binecuvântată”, a spus Legend, potrivit unui raport din PEOPLE. El a adăugat că nu doarme mult, dar „se simte plin de energie” după ce a petrecut timp la spital. Nou-născutul se alătură surorii mai mari, Luna în vârstă de șase ani, și fratelui, Miles, în vârstă de patru ani.

Teigen l-a întâlnit pentru prima dată pe viitorul câștigător EGOT pe platourile de filmare pentru videoclipul său „Stereo” în 2007, în care cei doi au dansat intimi. După cum spune povestea, cei doi s-au retras mai târziu în camera de hotel a lui Legend pentru a lua masa și pentru a se relaxa.

Scris de: Radio Voces Campi

Articolul precedent

Life

Jennifer Lopez și Ben Affleck apar împreună într-o reclamă

Ben Affleck și Jennifer Lopez au multe de sărbătorit săptămâna aceasta, după ce actorul Batman a încheiat o afacere uriașă de milioane de dolari. După ce a semnat cu Dunkin' Donuts, se pare că Ben începe deja parteneriatul cu o reclamă nou-nouță, în care apare și soția sa, Jennifer. Văzut săptămâna aceasta filmând într-o locație din Medford, cuplul iubit a părut să se comporte unul față de celălalt, în timp […]

today16 ianuarie 2023

0%